Închide meniul

Valeriu Iftime îi propune un jucător de la Botoşani lui Gigi Becali: „E puţin peste Florinel Coman! Costă 2 milioane de euro!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2023, 12:55

Reclamă
Valeriu Iftime îi propune un jucător de la Botoşani lui Gigi Becali: „E puţin peste Florinel Coman! Costă 2 milioane de euro!

Valeriu Iftime a avut discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii

Gigi Becali și Valeriu Iftime au colaborat la multe transferuri / Colaj Hepta

Valeriu Iftime îi propune un jucător de la Botoşani lui Gigi Becali. Este vorba de Sebastian Mailat, unul dintre cei mai în formă jucători din România la ora actuală. Mailat a marcat 15 goluri în toate competiţiile pentru FC Botoşani în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ar trebui să bage adânc mâna în buzunar dacă îl vrea pe Sebastian Mailat, căruia Valeriu Iftime i-a stabilit un preţ uriaş. Mai mult, patronul de la Botoşani îi propune şi un un fundaş lui Gigi Becali. „Nu poate intra în grupele cupelor europene fără el”, e convins Iftime.

Valeriu Iftime îi propune un jucător de la Botoşani lui Gigi Becali

“Ca să nu îl vezi pe Mailat, trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine.

El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd. Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin. 

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare. 

Reclamă

Ceea ce trebuie să facă Gigi Becali este o muncă de integrare. Pentru că este o diferenţă mare, un salariu de trei ori mai mare la Bucureşti. Şi jucătorii trebuie integraţi. Haruţ nu trebuie să fie rezervă niciodată la FCSB.

Este marea noastră greşeală. Trebuie să se acorde încredere, continuitate. O să îl vedeţi pe Junior Pius, este mult peste fundaşii centrali din România. Nu cred că Gigi Becali poate intra în grupele cupelor europene fără Junior Pius”, a spus Valeriu Iftime la fanatik.ro.

Junior Pius a fost transferat de Botoşani în luna martie a acestui an, din postura de jucător liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Valeriu Iftime a dezvăluit bugetul de la FC Botoșani

Valeriu Iftime a dezvăluit bugetul de la FC Botoșani. Patronul moldovenilor a dat din casă și a vorbit public despre situația financiară a clubului său. Mai mult, Iftime a precizat că i s-ar părea normal ca orice echipă din Liga 1 să beneficieze de suma respectivă în fiecare sezon. Declarația lui Valeriu Iftime a venit la două săptămâni după ce Gică Hagi a precizat că bugetul brut de la Farul Constanța este de două milioane de euro.

Iftime nu s-a ascuns și a dezvăluit ce sumă a investit în actualul sezon din Liga 1. Patronul lui FC Botoșani spune că bugetul clubului este de aproximativ 5.5 milioane de euro.

Așadar, de aproape 3 ori mai mare decât cel de care dispune liderul la zi din Liga 1, Farul Constanța. Echipa manageriată de Gică Hagi are un avans de 24 de puncte față de FC Botoșani.

„Cu tot cu bonusuri, brut, două milioane de euro. E un buget ca să rămânem în prima ligă. Când am câștigat campionatul, am avut 1,5 milioane brut”, a spus, recent, Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Totuși, Valeriu Iftime este de părere că orice formație din prima ligă a României ar trebui să se bucure de un buget consistent precum cel al lui FC Botoșani, pentru asigurarea salariilor și dezvoltarea academiei.

La Botoșani, Valeriu Iftime cheltuie 600.000 de euro pe an numai cu dezvoltarea centrului de copii și juniori.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și