Închide meniul

Valeriu Iftime surprinde pe toată lumea! Patronul lui FC Botoșani nu vrea în play-off: „Acolo sunt banii!”. Ce explicație a dat

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 23:32

Valeriu Iftime surprinde pe toată lumea! Patronul lui FC Botoșani nu vrea în play-off: „Acolo sunt banii!. Ce explicație a dat

Valeriu Iftime se autopropune la Rapid

Valeriu Iftime este patronul lui FC Botoșani / Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

  • Valeriu Iftime surprinde pe toată lumea
  • Patronul lui FC Botoșani nu vrea în play-off

Valeriu Iftime surprinde pe toată lumea! Patronul lui FC Botoșani a dezvăluit că nu își dorește ca echipa sa să se califice în play-off-ul Ligii 1. Iftime consideră că ar avea mai multe beneficii financiare dacă va încheia sezonul pe primul sau al doilea loc din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime își dorește ca FC Botoșani să obțină o calificare miraculoasă în UEFA Conference League, prin intermediul barajului introdus în Liga 1 în sezonul 2020/2021.

Valeriu Iftime surprinde pe toată lumea! Patronul lui FC Botoșani nu vrea în play-off

Începând din sezonul 2020/2021, echipa care încheie play-off-ul pe locul 3 joacă un meci de baraj cu câștigătoarea partidei dintre primele două formații clasate în play-out. Premiul constă în calificarea în preliminariile UEFA Conference League.

Reclamă

Valeriu Iftime a vorbit și despre Flavius Stoican, antrenorul alături de care FC Botoșani a obținut 3 victorii în 3 meciuri în acest an.

În 2023, formația moldoveană a învins Universitatea Craiova (1-0), FC Argeș (2-0) și Petrolul Ploiești (5-0) și s-a apropiat la 3 puncte de ultimul loc din zona de play-off, ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe.

Reclamă

„Toată lumea îmi spunea că mă retrogradează Stoican. Dacă ascultaţi locurile în care a antrenat Stoican şi ce a făcut, o să vedeţi nişte lucruri care sunt absolut incredibile. La Dinamo, Petrolul, Craiova lui Mititelu, Zimbru Chişinău, incredibil, omul ăsta chiar a avut mare nenoroc la viaţa lui.

Acum nu visez (n.r. – la play-off) că e zi, poate la noapte. (…) Nu mă aşteptam la parcursul ăsta, cum nici acum nu sunt convins că lucrurile sunt chiar atât de frumoase. Dacă mă întrebaţi pe mine, aş vrea să fiu pe locul întâi în play-out, ca să am şanse pentru o cupă europeană, dacă o luăm financiar.

Locul şase în Liga 1 nu îţi dă nimic, îţi dă cu o sută de mii mai mult decât locul şapte, dar dacă ești pe locul şapte sau opt poţi juca un baraj, după care poţi avea un alt baraj şi sunt multe şanse să prinzi o cupă europeană şi acolo sunt banii”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„V-a deranjat titulatura de ‘sclav al lui Gigi Becali?'”. Valeriu Iftime nu s-a putut abține

„V-a deranjat titulatura de ‘sclav al lui Gigi Becali?'”, a fost întrebarea primită recent de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani spune că îl enervează foarte tare când este caracterizat în astfel de termeni duri de vocile din fotbalul românesc.

Iftime a explicat că are o relație amicală foarte bună cu Becali, omologul său de la FCSB. Cei doi au colaborat în multe rânduri pe plan fotbalistic.

În ultimii ani, Gigi Becali a transferat de la FC Botoșani o „armată” de jucători, precum Denis Haruț, Malcom Edjouma și Joyskim Dawa.

Ca urmare a colaborării cu finanțatorul FCSB-ului, care i-a plătit mulți bani în schimbul jucătorilor, Valeriu Iftime a atras și foarte multe critici. Patronul clubului moldovean nu s-a putut abține și a recunoscut că îl deranjează enorm cuvintele usturătoare primite, însă „nu pot reacționa”.

„V-a deranjat titulatura apărută de ‘sclav al lui Becali?'”, a fost întrebat Valeriu Iftime. Răspunsul său n-a întârziat să apară:

„Pfaaa… Mda. Mă enervează, dar nu pot reacționa. Nu te joci cu presa. Sau cu suporterii, cu dinamoviștii care-i urăsc pe steliști. Nu e niciun argument în acest tip de afirmație.

Asta e, îți place când auzi ‘ce om grozav, face treabă la Botoșani’, dar asta vine la pachet cu ‘slavul lui Becali’. Deși discuția asta e ușor prostească. Cu domnul Becali m-am văzut maximum de două-trei ori în viață.

Reclamă

Față în față. Așa, la telefon, vorbim mult. Discutăm despre un fotbalist și despre viața de apoi! Acesta este dialogul cel mai frecvent. Avem o controversă, după cum vă dați seama”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii au "dinamitat" lupta pentru play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1