Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său. Ce a spus despre planul lui Vladimir Klitschko de a reveni în ring

Publicat: 17 mai 2022, 16:54

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Ce a cerut primarul Kievului

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko / Captură Instagram

  • Vitali Klitschko, anunţ despre planul lui Vladimir Klitschko
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său. Primarul capitalei Ucrainei a vorbit despre intențiile pe care le are Vladimir Klischko, cel care este o legendă a boxului. Acesta a anunțat că ia în calcul să revină în ring la finalul războiului declanșat de Vladimir Putin în urmă cu 83 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi foști mari campioni au rămas în Kiev și au organizat apărarea orașului. Vitali nu crede că Vladimir se va întoarce în sportul în care a scris istorie. Mai mult, a și dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu el.

Vitali Klitschko l-a dat de gol pe fratele său: „Vrea doar să îi sperie pe ceilalți boxeri”

De-a lungul ultimilor ani, au apărut tot mai multe zvonuri că Vladimir Klitschko își mai dorește o centură și că va boxa din nou.

Reclamă

Cred că vrea doar să îi sperie pe ceilalți luptători de categoria grea. L-am întrebat: ‘Mai ai ceva de demonstrat? Deja ai arătat totul, ce să mai demonstrezi cu asta? Ai bani, ai câștigat toate titlurile posibile.

Așadar, cred că Vladimir doar îi sperie pe ceilalți boxeri că ar putea reveni în ring„, a declarat Vitali Klitschko pentru sport.ua.

Reclamă

Vladimir Klitschko a anunțat că și-ar dori să revină în ring, la 46 de ani

Vladimir Klitschko a sugerat că ar putea reveni în boxul profesionist. Fostul campion mondial vrea întâi să se asigure că războiul din Ucraina se va termina cu bine pentru țara sa natală.

În vârstă de 46 de ani, Vladimir a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani. S-a retras din activitate în 2017, după o înfrângere în fața lui Anthony Joshua.

Într-un interviu acordat publicației germane BILD, după victoria lui Tyson Fury împotriva lui Dillian Whyte, Vladimir Klitschko – al cărui frate Vitali este, de asemenea, fost campion mondial și acum este primar al Kievului – spune că nu exclude posibilitatea să poarte din nou mănușile de box.

Reclamă 4 / 0/3

Am învățat că, în ciuda războiului, nu trebuie să uiți de viața ta. Sportul face parte din viața mea. Sunt încântat că Tyson Fury a câștigat. Cine știe, nu vreau să promit nimic, dar dacă sunt în formă și, mai presus de toate, dacă războiul din Ucraina se va termina și dacă Granițele noastre nu vor mai fi amenințate de Rusia, atunci până la urmă cine știe?

Dacă sunt într-o formă bună, cine știe, poate pot realiza acest vis de a doborî recordul lui George Foreman. Asta mă motivează să mă trezesc în fiecare zi și să fac sport. Fiecare are propria sa motivație.

Nu vreau să sparg o falcă, vreau să dobor un record. Am spus asta înainte de război. Și în timpul războiului este vorba despre pacea în Ucraina și când va veni pacea, vom mai vorbi despre asta”, a spus Vladimir Klitschko.

Vladimir Klitschko, apel disperat: „Rămâneţi vocali şi arătaţi-vă solidaritatea!”

Vladimir Klitschko a făcut un nou apel la oamenii din întreaga lume să continue să vorbească despre atrocităţile ruşilor şi să sprijine Ucraina. De altfel, fostul campion mondial de box spune că Vladimir Putin se bazează pe faptul că lumea se va sătura de acest război şi că se va vorbi mai puţin despre atrocităţile ruşilor din Ucraina.

Trupele rusești nu se satură de ucis. Ei se bazează pe faptul că lumea se va sătura să audă despre acest război. Rămâneți vocali și arătați-vă solidaritatea!”, a transmis Wladimir Klitschko pe Twitter.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024