Închide meniul

Vladimir Klitschko, apel disperat: „Rămâneţi vocali şi arătaţi-vă solidaritatea! Trupele rusești nu se satură de ucis”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 9:18

Vladimir Klitschko, apel disperat: „Rămâneţi vocali şi arătaţi-vă solidaritatea! Trupele rusești nu se satură de ucis

Vladimir Klitschko cere sancţiuni dure pentru ruşii lui Vladimir Putin

Colaj Instagram, Profimedia

  • Vladimir Klitschko, apel disperat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Vladimir Klitschko a făcut un nou apel la oamenii din întreaga lume să continue să vorbească despre atrocităţile ruşilor şi să sprijine Ucraina. De altfel, fostul campion mondial de box spune că Vladimir Putin se bazează pe faptul că lumea se va sătura de acest război şi că se va vorbi mai puţin despre atrocităţile ruşilor din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Klitschko mai spune că soldaţii trimişi de Vladimir Putin în Ucraina sunt adevărate „maşini de ucis”.

Vladimir Klitschko, despre soldaţii ruşi: „Nu se satură de ucis!”

Trupele rusești nu se satură de ucis. Ei se bazează pe faptul că lumea se va sătura să audă despre acest război. Rămâneți vocali și arătați-vă solidaritatea!”, a transmis Wladimir Klitschko pe Twitter.

Reclamă

Vitali Klitschko, avertisment cutremurător! Ce plan ar putea avea Vladimir Putin: „Desigur că ne facem griji!”

Vitali Klitschko, avertisment cutremurător. Klitschko a avertizat că strategia lui Vladimir Putin reprezintă o ameninţare continuă şi că se teme că ar putea folosi o armă nucleară tactică asupra Kievului. Primarul din Kiev a mai spus că, pentru Vladimir Putin, capitala Ucrainei rămâne o ţintă.

Reclamă

Într-un interviu acordat CNN, Vitali Klitschko spune că Vladimir Putin ar putea folosi o armă nucleară tactică. De asemenea, primarul Kievului a spus că riscul unui nou conflict în Capitala Ucrainei este un mare.

Siguranţa este principala prioritate în acest moment… Da, desigur că ne facem griji şi sperăm că războinicii noştri ne apără, dar riscul este încă acolo şi fără partenerii noştri, fără Statele Unite şi ţările europene nu putem supravieţui„, a spus Vitali Klitschko într-un interviu acordat CNN, citat news.ro.

Primarul îi avertizează pe rezidenţii care se întorc la Kiev să fie precauţi. „În calitate de primar al Kievului, spun oricui: îmi pare rău, este riscul vostru personal, dar nu vă putem da garanţii … Atâta timp cât există război în Ucraina, nu putem da garanţii niciunui ucrainean„, a mai transmis Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

El a afirmat că atacurile ruseşti ar putea avea loc „în orice secundă„.

Kliciko a adăugat că războiul „a schimbat viaţa tuturor” şi spune că îşi ţine degetele încrucişate pentru a „opri acest război fără sens cât mai curând posibil„.

Ce se întâmpla la Kiev, în timp ce rușii sărbătoreau ”Ziua Victoriei”

Ce se întâmpla la Kiev, în timp ce rușii sărbătoreau ”Ziua Victoriei”. Vitali Klitschko a oferit noi detalii despre situația din Kiev. Primarul Capitalei a explicat prin ce trec ucrainenii, în timp ce Vladimir Putin și rușii au sărbătorit „Zilei Victoriei”, comemorarea victoriei împotriva Germaniei naziste din Al Doilea Război Mondial.

”În acest moment, nu se mai simte tensiunea pe care o simțeam în Kiev cu o lună-două în urmă. Se poate spune că e liniște. Totuși, nu putem garanta siguranța pentru toată lumea. O rachetă poate ateriza în orașul nostru în orice secundă, în orice minut.

Sperăm că lucrurile se vor calma. Dar să nu uităm: o bătălie se dă la câteva sute de kilometri la est de noi, unde oamenii mor îi fiecare zi. De aceea, nu putem vorbi despre vremuri liniștite. E liniște, dar tensiunea rămâne. O poți simți în aer”, a spus Vitali Klitschko, citat de Bild.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 21 mart., 17:50
FOTO
Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!
Vladimir Klitschko a condus un tanc nou primit de Ucraina de la Germania
Extra • 25 feb., 17:41
Vladimir Klitschko a condus un tanc nou primit de Ucraina: „Mulțumim lumii libere pentru tot ce faceți pentru noi! Suntem mai puternici ca niciodată”
Vladimir Putin, în timpul unei şedinţe
Extra • 30 dec., 15:50
Mesajul lui Vladimir Putin după moartea lui Pele: „Ilustru fiu al poporului brazilian”
Vladimir Putin este preşedintele Rusiei
Campionatul Mondial 2022 • 20 dec., 13:30
Vladimir Putin a pus mâna pe telefon, imediat după ce Argentina a devenit campioană mondială: „Tocmai a vorbit cu el!”
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor