Închide meniul

Xavi, în stare de şoc după ce Dani Alves a fost arestat pentru agresiune sexuală: „M-a surprins!”

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 16:59 / Actualizat: 21 ianuarie 2023, 18:16

Xavi, în stare de şoc după ce Dani Alves a fost arestat pentru agresiune sexuală: „M-a surprins!

Xavi, în stare de şoc după ce Dani Alves a fost arestat

Dani Alves şi Xavi, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

  • Xavi, în stare de şoc după ce Dani Alves a fost arestat
  • Ce a declarat antrenorul Barcelonei

Xavi a fost în stare de şoc la aflarea veştii că Dani Alves a fost arestat pentru agresiune sexuală. Cei doi au fost cooechipieri la Barcelona, reuşind performanţe uluitoare împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves a fost audiat vineri, de către un tribunal din Barcelona. Judecătorii au decis ca brazilianul să fie reţinut preventiv, fără a avea posibilitatea de a ieşi pe cauţiune.

Xavi, în stare de şoc după ce Dani Alves a fost arestat pentru agresiune sexuală

Xavi a comentat vestea că Dani Alves a fost reţinut de către poliţia din Barcelona. Antrenorul trupei de pe Camp Nou s-a declarat surprins de faptul că fostul coechipier se confruntă cu astfel de probleme în instanţă.

Reclamă

„Este dificil să comentez o asemenea situație. La fel ca toată lumea, sunt surprins, impactat, în stare de șoc. Știind cum este Dani (n.red. Alves), este un subiect care m-a surprins. Îmi pare foarte rău pentru el. Este treaba justiției, justiția va decide ce se va întâmpla, nu ne putem implica”, a declarat Xavi, într-o conferinţă de presă, citat de sport.es.

Dani Alves a evoluat la Barcelona în două perioadă. 2008 – 2016 a fost intervalul în care şi-a atins apogeul, împărţind vestiarul cu Xavi în această perioadă, până la plecarea mijlocaşului din 2015. Fundaşul brazilian a cucerit, de-a lungul carierei, 42 de trofee. Ulterior, Alves a revenit pe Camp Nou, între 2021 şi 2022, de această dată fiind antrenat de fostul coechipier, Xavi.

Reclamă

Dani Alves a fost arestat la Barcelona! E acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves a fost arestat la Barcelona, în dimineaţa zilei de vineri, fiind acuzat de agresiune sexuală de o femeie din oraşul catalan. Totul s-ar fi întâmplat la finalul lui 2022, atunci când internaţionalul brazilian se afla în vacanţă.

Astfel, conform presei din Spania, Alves s-a prezentat la o secţie de poliţie şi a plecat de acolo la ora 10:00, fiind reţinut într-o maşină a autorităţilor. Alves se va prezenta la un tribunal din Barcelona, unde va fi investigat.

La două zile după presupusa agresiune sexuală, femeia l-a denunţat pe Alves, care va fi prezent la Curtea Supremă a Justiţiei din Catalunia.

Reclamă 4 / 0/3

În seara de 30 decembrie, Alves a mers într-un club din Barcelona, unde se pare că a agresat sexual o femeie. Aceasta a reușit să scape din mâinile fotbalistului, și a mers imediat către cei care se ocupau de securitatea barului de noapte.

Contactat de ABC, anturajul jucătorului a negat faptele, recunoscând doar că Dani Alves şi-a petrecut „un scurt moment” din seară în acelaşi club de noapte şi afirmând că în timpul petrecut acolo „nu s-a întâmplat nimic”.

Imediat după ce s-a iscat scandalul, Dani Alves a oferit declarații, negând faptele de care a fost acuzat.

„Am fost în acel loc, eram alături de mai mulți oameni și mă distram. Toată lumea știe că-mi place să dansez. Dar fără să le invadez spațiul altora. Mereu îi respect pe cei din jur”, a declarat Dani Alves.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique