Închide meniul
Foto

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 august 2023, 16:38

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Profimedia Images

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția după gala de sâmbătă

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția? Totul s-ar fi întâmplat după gala de week-end-ul trecut, după meciul dintre Joshua și Helenius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cunoscută viața tumultoasă a lui Conor. Acesta a avut mai multe probleme cu legea, iar femeile nu au făcut excepție. Conor a fost recent acuzat de o femeie că a violat-o în toaleta unei arene din Miami, în timpul unui meci de baschet.

De asemenea, o altă femeie l-a acuzat în trecut că este tatăl copilului său. Ambele acuzații au fost negate de irlandez.

Cum arată femeia cu care Conor McGregor e acuzat că și-a înselat soția!

Conor a fost surprins în compania lui Ebanie Bridges. Acesta este o australiancă foarte bună la box, fiind chiar campioană mondială IBF. În vârstă de 36 de ani, Ebanie are un palmares de 9 victorii și doar 1 înfrângere.

Poreclită ”Bombardierul blond”, Ebanie Bridges a fost pozată alături de Conor McGregor la gala din week-end-ul trecut. Imaginile au explodat în mediul online, zeci de fani acuzându-l pe irlandez că are o (nouă) aventură extraconjugală.

Reclamă

Ebanie a oferit o explicație pentru imaginile cu McGregor. Aceasta spune că imaginile cu cei doi au fost doar pentru a promova berea irlandezului: ”Mi-a dat mesaj dacă vreau să fac parte din echipa lui la gală, acolo unde și-a promovat berea Forged. Ce modalitate mai bună de a promova ceva decât să îți face poze cu mine la un meci de box? A funcționat, nu? Pentru că am rupt internetul”.

McGregor nu a comentat acuzele fanilor. Chiar dacă a trecut prin multe scandaluri în presă, soția irlandezului a rămas alături de el. Cei doi au 3 copii împreună și mai așteaptă unul.

Imagini cu cei doi împreună

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și