Închide meniul
Foto

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani. „Norocul ei că seamănă cu maică-sa!”

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2023, 11:24

Ion Iliescu - Hepta

Ion Iliescu - Hepta

Ion Iliescu - Hepta

  • Cum arată fiica lui Leonard Doroftei
  • Vanessa are 19 ani

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani? Tânăra i-a cucerit pe fanii fostului campion mondial la box. Doroftei s-a mutat ce ceva timp în Canada, acolo unde are și familia alături de el. Fostul mare pugilist a plecat din România după ce a trăit o adevărată deziluzie. A avut probleme în afaceri şi a cedat la presiunile familiei de a emigra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Canada, fostul campion mondial se ocupă cu ”dragostea” vieții lui, boxul. Recent, Doroftei a început lucrările pentru noua sală de box. Acesta nu s-a sfiit să pună mâna la muncă alături de meseriașii care îi amenajează locația.

Reclamă

Cum arată fiica lui Leonard Doroftei la 19 ani?

Vanessa are 19 ani și deja i-a cucerit pe urmăritorii de pe Facebook ai lui Leonard Doroftei. Acesta se mândrește cu fiica sa, care a împlinit 19 ani în toamna anului trecut. „La mulți ani Vani, oriunde am fi, să știi că te iubim și suntem mândri de tine!”, a scris Leonard Doroftei pe pagina sa de ziua ei.

Conform spuselor fostului mare boxer, Vanessa se pregătește să fie doctor. Deși atrage toate laudele oamenilor pe rețelele de socializare, Vanessa nu este o persoană publică. Aceasta are conturi mici și private pe rețelele de socializare, de câțiva mii de urmăritori.

Reclamă

Pe lângă Vanessa, Doroftei mai are 2 băieți. Unul este inginer iar celălalt este agent imobiliar.

Fiul lui Leonard Doroftei a dat o lovitură de proporţii

Fiul lui Leonard Doroftei a dat o lovitură de proporţii în Canada. La numai 25 de ani, Adrian Doroftei este milionar. Fiul cel mare al lui Doroftei este antreprenor în domeniul imbiliar.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Doroftei a lucrat, iniţial, în cadrul unei companii aeriană, însă a decis să meargă pe cont propriu. Acesta a intrat în domeniul afacerilor imobiliare şi îi merge de minune.

Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru minel

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă„, povestea Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei la o televiziune din România.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada
Diverse • 2 feb., 10:24
FOTO
Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada. Moşul, uimit de un gest uriaş. Cât câştigă acum lunar
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
FIGHT • 26 dec., 11:31
Avertismentul transmis de Conor McGregor din Arabia Saudită: ”Cu nimeni nu s-au purtat în halul ăsta”
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”