Închide meniul
Foto

Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor! Luptătorul i-a făcut un cadou de 100.000 de dolari

De Florian Ceafalău
Publicat: 1 iunie 2021, 19:14

Taylor McGregor este nepoata celebrului luptător de MMA Conor McGregor. Aceasta a primit un cadou impresionant de ziua ei.

Reclamă
Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor!

Profimedia & Instagram Taylor McGregor

 • Andorra - România e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45
 • Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor? Presa din UK a postat imagini cu aceasta, după ce luptătorul i-a făcut o surpriză. Conor McGregor i-a făcut un cadou impresionant nepoatei sale, Taylor McGregor, în ziua în care aceasta a împlinit 20 de ani. Tânăra irlandeză a fost surprinsă cu un Range Rover nou nouț, o mașină care valorează în jur de 100.000 de dolari.

  Reclamă

  ”Am primit mașina visurilor mele la 20 de ani. Conor McGregor îți mulțumesc că mă iei cu tine în această aventură nebună și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine”, a scris Taylor pe conturile sale de socializare.

  Reclamă

  McGregor se pregătește de meciul din iulie

  Conor McGregor și Dustin Poirier se luptă iar în luna iulie, după meicul din ianuarie când americanul l-a făcut KO pe irlandez pentru prima dată în cariera acestuia. Cei doi se antrenează din greu și vor să își tranșeze definitiv duelul, scorul între ei fiind 1-1 în acest moment.

  Dacă Poirier se antrenează ca de obicei la el acasă, Conor a ales Dubai. Acesta este tratat regește de șeici, având parte de multe privilegii, începând de la casă, mașini, yachturi, până la gărzi de corp speciale, ce îl urmăresc peste tot. Mai mult, Conor a ales ca soția sa să nască cel de-al treilea copil al familiei la Dubai, semn că se simte ca acasă în Emirate.

  Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor!

  Taylor McGregor este o tânără de 20 de ani, ce este o apropiata a familiei lui Conor. Aceasta este napoata sa și este printre puținele rude ale irlandezului ce sunt răsfățate de acesta. Deși are sute de milioane de dolari avere, Conor nu face un obicei din a împărți bani neamului din care face parte.

  Tânăra Taylor are însă mai multe imagini postate la diferite evenimente ale familiei, fiind foarte apropiata cu soția lui Conor, Dee Devlin.

  Reclamă
  facebook whatsapp LinkedIn twitter email
  Închide căutarea