Închide meniul

„Cel mai dificil circuit!” Max Verstappen, semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 19:13

Reclamă
„Cel mai dificil circuit! Max Verstappen, semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Max Verstappen, semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Max Verstappen/ Profimedia

Max Verstappen a tras un semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco, care va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Campionul mondial en-titre a declarat că lupta pentru pole-position şi pentru victorie va fi una încinsă, dată fiind forma celor de la Ferrari şi de la McLaren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de Formula 1 de la Monaco va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, duminică, de la ora 15:45.

Max Verstappen, semnal de alarmă pentru Red Bull, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Max Verstappen e convins că Red Bull va avea un week-end greu pe circuitul de la Monaco, circuit pe care îl consideră ca fiind cel mai dificil, pentru echipa sa. Campionul mondial a subliniat rezultatele bune pe care le-au avut rivalii de la Ferrari, pe circuitul de casă al lui Charles Leclerc, dar şi forma bună a celor de la McLaren.

„Cred că Monaco nu este niciodată un circuit uşor, chiar şi atunci când ar trebui să ai cea mai bună maşină. Monaco este o pistă foarte dificilă pentru a face totul să funcţioneze, pentru ca pneurile să funcţioneze într-un tur de calificare. De exemplu, există mereu multe perturbări, steaguri roşii.

Multe lucruri pot merge în direcţia bună, dar şi în cea rea. Bineînţeles, Imola a început foarte prost, dar am reuşit să întoarcem lucrurile. Nu aş vrea să am din nou un week-end aşa, este stresant.

Reclamă
Reclamă 4

Este unul dintre cele mai dificile circuite din calendar pentru noi. Plus, în ultimii ani, Ferrari a fost foarte puternică aici. McLaren, în ultima vreme, în ultimele două curse, a crescut cu adevărat. Cred că după Miami, a fost evident că diferenţa dintre echipe s-a micşorat puţin, chiar şi Imola, nu a fost cel mai uşor week-end al nostru”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull. Helmut Marko, consultantul echipei austriece, a dezvăluit motivul pentru care mutarea a picat, în cele din urmă.

Helmut Marko a dezvăluit negocierile purtate cu Fernando Alonso, chiar înaintea Marelui Premiu de la Monaco. Consultantul de la Red Bull a declarat că ibericul nu a fost adus la echipă, deoarece nu s-ar fi înţeles cu Max Verstappen, campionul mondial en-titre.

Reclamă

Au existat discuţii. Dar în ceea ce îl priveşte pe Max, un mediu de lucru armonios este foarte important şi cred că nu ar fi fost cazul cu Alonso. Cred că ar fi foarte dificil pentru o echipă. Alonso ar fi cel mai în vârstă campion mondial din echipă, Max cel mai tânăr, şi sunt generaţii diferite.

Nu cred că Alonso ar accepta să urce într-un simulator în avion, chiar după un Mare Premiu. Deci sunt două personalităţi opuse, ambii piloţi foarte buni. Când vine vorba de rapiditate, niciunul dintre ei nu este deloc modest. Ar fi foarte, foarte dificil pentru o echipă să ducă această relaţie într-o direcţie pozitivă”, a declarat Helmut Marko, citat de marca.com.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și