Închide meniul

Charles Leclerc, reacție sinceră după ce a fost învins de ambele monoposturi Red Bull în Azerbaidjan: „Ei sunt într-o altă ligă momentan”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 10:01

Charles Leclerc, reacție sinceră după ce a fost învins de ambele monoposturi Red Bull în Azerbaidjan: Ei sunt într-o altă ligă momentan”

Charles Leclerc, reacție sinceră după ce a fost învins de ambele monoposturi Red Bull în Azerbaidjan

Foto: Profimedia

Charles Leclerc a oferit o reacție sinceră după ce a fost învins de ambele monoposturi Red Bull în Azerbaidjan. Pilotul Scuderiei Ferrari este de părere că rivalii din Milton Keynes sunt de neatins în regim de cursă, chiar dacă echipa italiană se descurcă bine în regim de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc a terminat pe podium Marele Premiu al Azerbaidjanului, deși a plecat din pole position. Sergio Perez și Max Verstappen au terminat pe primele două locuri, reușind o nouă „dublă” pentru Red Bull.

Charles Leclerc, reacție sinceră după ce a fost învins de ambele monoposturi Red Bull în Azerbaidjan: „Ei sunt într-o altă ligă momentan”

Deși pe un singur tur de circuit, în calificări, Charles Leclerc le oferă o replică solidă celor de la Red Bull, în regim de cursă situația este diferită. Max Verstappen l-a depășit după numai 4 tururi pe monegascul Scuderiei la Baku.

Astfel, pilotul Scuderiei insistă că Red Bull joacă într-o altă ligă momentan și că e nevoie de un efort important din partea celorlalte echipe pentru a putea echilibra balanța.

„Cei de la Red Bull sunt într-o altă ligă, atunci când vine vorba de cursă. Pe parcursul celor 51 de tururi, chiar nu am putut face nimic. Sunt mai mai rapizi decât noi.

Reclamă

Cred că au descoperit ceva ce noi încă nu am descoperit. Pe asta ne concentrăm în acest moment, toată lumea muncește din greu pentru a înțelege ce putem face în curse ca să ne îmbunătățim performanța.

Nu știu cât de mult am reușit până acum să ne apropiem de ei. Sentimentul e puțin mai bun, dar în continuare avem mult de muncă. Și Aston Martin a fost foarte rapidă în cursă. La final, Fernando Alonso s-a apropiat foarte mult, dar nu a fost suficient pentru el”, a declarat Charles Leclerc, potrivit autosport.com.

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu al Azerbaidjanului! Max Verstappen, învins de colegul de echipă pe străzile din Baku

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu al Azerbaidjanului! Max Verstappen a fost învins de colegul de echipă pe străzile din Baku. Charles Leclerc a completat podiumul, primul pentru el și Scuderia Ferrari în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Următoarea cursă va avea loc în weekend-ul 5-7 mai, în Statele Unite ale Americii, pe circuitul din Miami.

Deși a plecat de pe locul 3 în cursă, Sergio Perez s-a descurcat excelent și și-a trecut în cont cea de-a doua victorie a sezonului, după cea din Arabia Saudită. Charles Leclerc a plecat din pole position, însă monopostul Ferrari nu a fost suficient de rapid în fața celor de la Red Bull.

Duelul pentru victorie s-a dat ulterior între Sergio Perez și Max Verstappen, iar mexicanul a avut câștig de cauză, intrând la boxe atunci când Safety Car-ul era pe circuit. Văzut lider, Sergio Perez a menținut un ritm excelent și nu a fost pus în pericol de Max Verstappen, care a încheiat pe locul 2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și