Închide meniul

Christian Horner i-a decis viitorul lui Sergio Perez! Ce se întâmplă cu mexicanul de la Red Bull după vacanţa de vară

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2024, 14:03

Reclamă
Christian Horner i-a decis viitorul lui Sergio Perez! Ce se întâmplă cu mexicanul de la Red Bull după vacanţa de vară

Christian Horner i-a decis viitorul lui Sergio Perez! Ce se întâmplă cu mexicanul de la Red Bull după vacanţa de vară

Sergio Perez şi Christian Horner / Profimedia

Christian Horner i-a decis viitorul lui Sergio Perez. După o nouă prestaţie dezamăgitoare în Marele Premiu al Belgiei, dar şi după criticile lui Helmut Marko, mexicanul părea să aibă şanse extrem de mici de a mai continua la Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Christian Horner a anunţat, în timpul unei întâlniri cu echipa la uzina din Milton Keynes, că Sergio Perez va continua la Red Bull.

Christian Horner i-a decis viitorul lui Sergio Perez! Ce se întâmplă cu mexicanul de la Red Bull după vacanţa de vară

Pilotul mexican Sergio Perez va continua alături de Red Bul după pauza estivală din Campionatul Mondial de Formula 1, în ciuda rezultatelor slabe, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al echipei austriece, citat de agenţia DPA, potrivit agerpres.ro.

Acesta a confirmat o informaţie difuzată de ziarul olandez De Telegraaf, care a precizat că directorul Red Bull, Christian Horner, a făcut anunţul în faţa staffului echipei la uzina din Milton Keynes (Anglia)

„Checo rămâne un pilot Red Bull, în ciuda ultimelor speculaţii”, a spus Horner, conform sursei citate. „Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem performând în cursele în care a reuşit lucruri bune înainte”, a adăugat oficialul.

Reclamă
Reclamă 4

Formula 1 se va relua pe 25 august, cu Marele Premiu al Olandei, cursa de acasă pentru triplul campion mondial Max Verstappen, celălalt pilot al Red Bull.

Verstappen conduce în clasamentul Campionatului Mondial 2024, deşi nu a obţinut nicio victorie în ultimele patru cursei, urmat de britanicul Lando Norris (McLaren), în timp ce Sergio Perez ocupă poziţia a şaptea.

Performanţele slabe ale lui Perez în acest sezon ar putea îngreuna misiunea Red Bull de a-şi păstra titlul mondial la constructori, team-ul austriac având un avans de doar 42 de puncte faţă de McLaren.

Reclamă

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz, după plecarea de la Ferrari

Carlos Sainz va face echipă cu Alexander Albon la Williams, din sezonul viitor. La echipa britanică, în acest sezon, a concurat Logan Sargeant, cel care va pleca la finalul stagiunii.

Carlos Sainz s-a declarat extrem de entuziasmat de faptul că va pilota pentru Williams, în sezonul viitor. Acesta a transmis un scurt mesaj pe conturile sale oficiale de socializare.

„Sunt foarte fericit să anunţ faptul că mă voi alătura celor de la Williams, în sezonul viitor. Sunt entuziasmat în legătură cu proiectul echipei şi abia aştept noile provocări”, a fost mesajul postat de Carlos Sainz.

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari după trei sezoane. Acesta a înregistrat trei victorii în Formula 1, reuşind cinci clasări pe podium în total. Ultima cursă câştigată de iberic a fost în acest an, la Melbourne.

În acest moment, Sainz se clasează pe locul cinci, în clasamentul piloţilor din Formula 1, cu 162 de puncte câştigate, după 14 etape disputate. De cealaltă parte, Williams are un sezon dezatruos, şi a acumulat doar patru puncte în clasamentul constructorilor.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

22:53

Promisiunea pe care i-a făcut-o rectorul Universităţii din Bucureşti lui David Popovici, după ce campionul olimpic a cerut bazine

22:49

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

22:20

Simone Biles a depăşit-o pe Nadia Comăneci, după finala la individual compus de la JO 2024! Prestaţie uluitoare la Paris

22:11

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Sergiu Buş a ratat un penalty! Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie
Citește și