Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 7:30

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Carlos Sainz/Profimedia

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, care a fost în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Max Verstappen, campionul en-titre, a plecat din pole-position de pe circuitul din Melbourne, însă a abandonat în turul patru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc a încheiat cursa pe locul secund, astfel că Ferrari a avut o „dublă” pe circuitul de la Melbourne! Lewis Hamilton a abandonat și el în timpul cursei, după o problemă la motorul monopostului său.

Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Update: Carlos Sainz a primit trofeul și s-a bucurat alături de echipa lui, după succesul uriaș din Marele Premiu al Australiei!

Final! Carlos Sainz a câștigat cursa din Australiei, fiind urmat pe podium de Charles Leclerc și Lando Norris! Pilotul iberic de la Ferrari a făcut o cursă perfectă, la doar două săptămâni după ce a fost operat. Este victoria cu numărul 224 pentru echipa italiană, în Formula 1, record absolut.

Turul 58/58: George Russell a făcut accident chiar în ultimul tur! Pilotul Mercedes s-a lovit violent de un parapete, în virajul șase!

Reclamă

Turul 19/58: Carlos Sainz este lider în cursă, urmat de Charles Leclerc, care este la o secundă distanță. Fernando Alonso a intrat la boxe în timpul virtual safety car-ului, impus după abandonul lui Hamilton, și a coborât pe locul cinci.

Turul 17/58: Lewis Hamilton a abandonat în cursa din Marele Premiu al Australiei, după ce s-a confruntat cu probleme la motor. Lider este Fernando Alonso, pentru moment, însă pilotul de la Aston Martin trebuie să intre la boxe pentru schimbul de pneuri.

Turul 4/58: Dezastru pentru Max Verstappen! Pilotul de la Red Bull a ajuns pe ultimul loc, după ce din monopostul său a început să iasă fum! Campionul en-titre a intrat la boxe și a abandonat cursa.

Reclamă 4 / 0/3

Turul 3/58: Carlos Sainz l-a depășit pe Max Verstappen înainte de virajul nouă și a preluat conducerea în cursă!

Update 6:04! Start în cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei! Max Verstappen a plecat din pole și și-a păstrat poziția! În primul tur, George Russell l-a depășit pe Sergio Perez și a urcat pe locul 6!

Update 6:00: Piloții au plecat în turul de încălzire, înainte de startul în marea cursă.

Sergio Perez, coechipierul lui Max Verstappen de la Red Bull, a primit o penalizare de trei locuri pe grila de start, după un incident din calificări cu Nico Hulkenberg. Pilotul mexican va începe cursa de pe locul şase, împărţind linia a treia cu Oscar Piastri.

De pe locul trei va pleca Lando Norris, în timp ce pe patru se clasează Charles Leclerc.

Lewis Hamilton a produs surpriza în calificări şi a fost eliminat din Q2. Pilotul de la Mercedes va începe cursa din Melbourne de pe locul al 11-lea, avându-l în faţă pe Fernando Alonso.

Max Verstappen a fost singurul pilot care a reuşit să-şi coboare timpul sub 1:16:000 în calificări, terminând Q3 cu 1:15:915. Pilotul de pe locul secund, Carlos Sainz, a înregistrat timpul de 1:16:185.

Reclamă

Anul trecut, Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Australiei. Cursa a fost una nebună, Charles Leclerc şi George Russell fiind printre piloţii care nu au reuşit să încheie cursa.

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului

Max Verstappen a vorbit despre maşinile Ferrari după ce a obţinut al treilea său pole position al sezonului, pentru tot atâtea curse. Olandezul s-a impus la Bahrain şi Jeddah şi aşteaptă un succes şi la Antipozi.

Chiar şi aşa, triplul campion mondial aşteaptă o cursă mult mai dificilă la Melbourne. Asta după ce Ferrari a dominat prima parte a weekendului, dar finalul calificărilor a fost dezastruos, cel puţin pentru Charles Leclerc, care a terminat pe 5. Carlos Sainz porneşte al doilea.

„A fost puţin neaşteptat ce s-a întâmplat în calificări azi, dar am fost foarte fericit cu ce am făcut în Q3. Aceste două tururi au fost extrem de bune şi m-am simţit bine. A fost un weekend ciudat până acum, dar am reuşit să fim primii la final şi sunt foarte fericit cu asta.

Au părut foarte rapizi cei de la Ferrari pe porţiunile lungi, deci va exista un semn de întrebare duminică. Asta va face lucrurile mai interesante şi vom afla mâine ce se va întâmpla”, a spus Verstappen, citat de www.formula1.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și