Închide meniul

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului, la Marele Premiu al Australiei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2024, 10:15 / Actualizat: 23 martie 2024, 22:39

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului, la Marele Premiu al Australiei

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului - Profimedia

Max Verstappen a vorbit despre maşinile Ferrari după ce a obţinut al treilea său pole position al sezonului, pentru tot atâtea curse. Olandezul s-a impus la Bahrain şi Jeddah şi aşteaptă un succes şi la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, triplul campion mondial aşteaptă o cursă mult mai dificilă la Melbourne. Asta după ce Ferrari a dominat prima parte a weekendului, dar finalul calificărilor a fost dezastruos, cel puţin pentru Charles Leclerc, care a terminat pe 5. Carlos Sainz porneşte al doilea.

Ce a spus Max Verstappen despre maşinile Ferrari după al treilea său pole position al sezonului

„A fost puţin neaşteptat ce s-a întâmplat în calificări azi, dar am fost foarte fericit cu ce am făcut în Q3. Aceste două tururi au fost extrem de bune şi m-am simţit bine. A fost un weekend ciudat până acum, dar am reuşit să fim primii la final şi sunt foarte fericit cu asta.

Au părut foarte rapizi cei de la Ferrari pe porţiunile lungi, deci va exista un semn de întrebare duminică. Asta va face lucrurile mai interesante şi vom afla mâine ce se va întâmpla”, a spus Verstappen, citat de www.formula1.com.

Pentru Max Verstappen, acesta a fost al patrulea pole position consecutiv şi al 35-lea din întreaga carieră. Cursa va avea loc duminică, de la 6 dimineaţă, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Max Verstappen, în pole position şi în Australia

Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Australiei, a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Verstappen a fost în pole position şi în primele două etape ale sezonului, în Bahrain şi Arabia Saudită, curse pe care le-a şi câştigat.

La Melbourne, pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari), pe trei a terminat Sergio Perez (Red Bull), pe patru Lando Norris (McLaren), pe cinci Charles Leclerc (Ferrari), pe şase Oscar Piastri (McLaren), pe şapte George Russell (Red Bull), pe opt Yuki Tsunoda (RB), pe nouă Lance Stroll (Aston Martin), iar pe zece Fernando Alonso (Aston Martin).

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și