Închide meniul

Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin! Până când va pilota spaniolul în Formula 1™

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 19:53

Reclamă
Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin! Până când va pilota spaniolul în Formula 1™

Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin

Fernando Alonso, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin! După ce sezonul 2024 a început cu un mare semn de întrebare în privinţa viitorului dublului campion mondial, acesta a luat o decizie. El va continua şi din sezonul următor în Marele Circ şi va rămâne la Aston Martin, echipă pentru care pilotează din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso a semnat un nou contract cu Aston Martin! Până când va pilota spaniolul în Formula 1™

După anunţul că Lewis Hamilton va pilota pentru Ferrari din 2025, viitorul lui Fernando Alonso a fost intens discutat în lumea sporturilor cu motor. Dacă în primă fază s-a crezut că spaniolul nu vrea să mai continue în „Marele Circ”, acesta a decis în cele din urmă să semneze un contract valabil până la finalul anului 2026.

Anunţul că pilotul de 42 de ani va continua la Aston Martin a fost scurt şi la obiect:

Reclamă

„Mă numesc Fernando Alonso şi sunt aici ca să rămân”, a spus spaniolul, într-un videoclip postat de Aston Martin, urmat de un „contract” semnat de dublul campion mondial.

Pentru Fernando Alonso şi Aston Martin urmează Marele Premiu al Chinei, care va avea loc în perioada 19-21 aprilie şi va fi în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și