Închide meniul
VIDEO

Programul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iunie 2024, 17:00 / Actualizat: 29 iunie 2024, 18:09

Reclamă
Programul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Max Verstappen va pleca din pole-position, în cursa de sprint, care va fi sâmbătă, live pe Antena 3 şi în AntenaPLAY

Max Verstappen, în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Austriei / Profimedia

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei | Max Verstappen va pleca din pole-position, în cursa de sprint, care va fi sâmbătă, live pe Antena 3 şi în AntenaPLAY. Marea cursă e duminică, de la 15:45, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va fi spectacol total în Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, care va avea şi o cursă de sprint. Aceasta va fi sâmbătă, de la ora 13:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI MARELE PREMIU DE FORMULA 1 AL AUSTRIEI

Calificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei au fost în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

Update 18:15: Max Verstappen va pleca din pole-position, în cursa de sprint a Marelui Premiu al Austriei! Lando Norris a înregistrat al doilea timp, iar Oscar Piastri al treilea. Charles Leclerc s-a clasat pe locul zece, dat fiind faptul că a ieşit târziu pe circuit şi nu a mai avut timp pentru a completa un tur cronometrat.

Max Verstappen a încheiat Q3 cu timpul de 1:05:186, cu doar 93 de miimi peste timpul înregistrat de Lando Norris. Campionul mondial en-titre a bifat al optulea pole-position din carieră, într-o sesiune de calificări pentru o cursă de sprint.

Reclamă
Reclamă

Update 18:00: Kevin Magnussen, Lance Stroll, Fernando Alonso, Yuki Tsunoda şi Logan Sargeant au fost eliminaţi din Q2. Max Verstappen a fost cel mai rapid, şi în a doua sesiune a calificărilor.

Update 17:49: A început Q2! Max Verstappen a ieşit primul pe circuit.

Update 17:43: S-a încheiat prima parte a calificărilor. Daniel Ricciardo, Nico Hulkenberg, Valtteri Bottas, Alex Albon şi Zhou Guanyu au fost eliminaţi din Q3. Max Verstappen a înregistrat cel mai bun timp, fiind urmat de George Russell.

Reclamă

Update 17:30: Au început calificările cursei de sprint din Marele Premiu al Austriei!

Update 14:30: Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în sesiunea de antrenamente de vineri, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu motorul. Olandezul a fost urmat de Oscar Piastri, cu al doilea timp, şi Charles Leclerc, cu al treilea timp.

Update 14:10: Max Verstappen a revenit pe circuit.

Update 14:05: Steag roşu! Max Verstappen are probleme cu motorul şi a rămas pe linia de start-sosire.

Update 13:30: A început sesiunea de antrenamente din Austria.

Update 27:08:  Danezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

Update 27:08:  Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1. Detalii AICI.

Update 27:08: Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei. Detalii AICI.

Marele Premiu al Austriei va debuta vineri cu singura sesiune de antrenamente. Aceasta va începe la 13:30 şi va fi în AntenaPLAY. Tot vineri, de la ora 17:30, vor fi calificările pentru cursa de sprint, live în AntenaPLAY.

Cursa de sprint va avea loc sâmbătă, de la 13:00, şi va fi în direct şi pe Antena 3 CNN, pentru ca de la ora 17:00 să înceapă calificările pentru marea cursă de duminică.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei

Max Verstappen porneşte cu prima şansă în Marele Premiu al Austriei, după ce s-a impus şi în cursa de la Barcelona. După ce a câștigat fără probleme întrecerea din Barcelona, Max Verstappen i-a lăudat pe cei de la McLaren și a spus că aceștia au avut o mașină foarte rapidă, care i-a dat bătăi de cap. Totodată, pilotul a explicat și strategia Red Bull, care i-a adus o nouă victorie pe circuitul iberic.

„Am preluat conducerea în turul al 3-lea, în primul sprint am reușit să mă distanțez puțin față de urmăritori. McLaren a fost o mașină foarte rapidă astăzi, mult mai rapizi ca noi. Am avut o strategie agresivă care a dat roade la final.

Am fost puțin surprins de Rusell, am ieșit puțin pe iarbă, am pierdut puțin timp. Ceea ce a contat astăzi este că am avut grijă de pneuri. Pneurile se încălzesc foarte tare aici, din cauza virajelor rapide. Am avut puține probleme”, a spus Max Verstappen, după victoria din Barcelona.

Pentru Max Verstappen a fost al 4-lea succes de la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. De notat este că pilotul de la Red Bull a ajuns la 3 victorii consecutive pe circuitul din Barcelona.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și