Închide meniul

„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 martie 2024, 14:00

„Îmi venea să îmi trag un pumn. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei

Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei

Toto Wolff / Profimedia

Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei. După un început de sezon sub aşteptări, Mercedes a avut parte de o cursă de coşmar la Melbourne, în Marele Premiu al Australiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

„Îmi venea să îmi trag un pumn” Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei

În Australia, cele două monoposturi Mercedes nu au trecut linia de sosire. Lewis Hamilton a abandonat, după o problemă la motor în turul 17, în timp ce George Russell a fost implicat într-un accident în ultimul tur, accident în urma căruia Fernando Alonso a fost penalizat cu 20 de secunde.

Toto Wolff, şeful celor de la Mercedes, a dezvăluit cum a trăit evenimentele din timpul cursei de la Melbourne:

„Aş minţi dacă aş spune că am simţit ceva pozitiv în legătură cu această situaţie. Trebuie să treci peste gândurile negative şi să îţi spui că vei reuşi să întorci situaţia în favoarea ta. Ce s-a întâmplat în Australia a fost brutal.

Reclamă

Am început anul crezând că maşina este mai bună decât anul trecut. Apoi te uiţi la ce a fost anul trecut în Australia, când Leclerc a avut accident şi Sainz a ieşit din Top 10 din cauza unei penalizări, dar a fost pe locul 4 pe pistă. McLaren a fost pe 17, 18, 19 şi acum avea un avans de 40 de secunde. Evident, îmi venea să îmi trag un pumn. Pe de altă parte, este dovada că atunci când faci lucrurile cum trebuie, poţi reuşi să redresezi situaţia foarte repede şi trebuie doar să continui să crezi. În acest moment este foarte greu”, a declarat Toto Wolff, citat de formula1.com.

Marele Premiu al Japoniei, a patra etapă a sezonului din Formula 1, va avea loc în weekend-ul 5-7 aprilie. Calificările şi cursa vor putea fi urmărite pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și