Închide meniul

Jenson Button, despre Lewis Hamilton: ”Viitorul lui e la Mercedes. Nu are alte opțiuni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 9:26 / Actualizat: 18 mai 2023, 19:26

Jenson Button, despre Lewis Hamilton: ”Viitorul lui e la Mercedes. Nu are alte opțiuni”

Jenson Button, despre Lewis Hamilton: ”Viitorul lui e la Mercedes. Nu are alte opțiuni”

Lewis Hamilton / Profimedia

Jenson Button, fostul campion mondial de Formula 1, a declarat pentru postul TV Sky News că septuplul campion mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, nu va părăsi echipa Mercedes în viitorul apropiat ”pentru că nu are opţiuni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton îşi încheie la sfârşitul acestui sezon contractul cu Mercedes, iar zvonurile indică posibile negocieri cu Ferrari, dar şi cu alte echipe din Campionatul Mondial de Formula 1.

Jenson Button, despre Lewis Hamilton: ”Viitorul lui e la Mercedes. Nu are alte opțiuni”

Jenson Button, campion mondial al Formulei 1 în 2009, a declarat în week-end, în cadrul unei emisiuni care a fost difuzată de canalul TV Sky New:

„Ei bine, Lewis este loial, dar nici nu cred că are opţiunile pe care şi le-ar dori. Nu cred că ar fi o opţiune pentru Red Bull – fiindcă nu cred că s-ar fi potrivi cu Max Verstappen.

Nu cred că va fi nici Ferrari. Aston Martin? Cu siguranţă nu va merge la Aston Martin”, a mai spus Button, care este de părere că momentele grele prin care au trecut împreună ar putea întări legătura dintre Mercedes şi Hamilton.

Reclamă

„Cred că viitorul lui va fi la Mercedes pentru că, aşa cum am mai spus, el este şi o persoană loială”, a mai completat Jenson Button.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și