Închide meniul

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 20:19

Reclamă
Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen

Profimedia

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen, după incidentul de la Marele Premiu de Formula 1 al Austriei. Cursa a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi piloţi s-au atins şi au fost nevoiţi să intre la boxe pentru a-şi schimba pneurile care s-au spart. În urma incidentului, Max Verstappen a fost găsit vinovat şi penalizat cu 10 secunde. La finalul cursei, Lando Norris nu a avut milă de campionul mondial şi a lansat o serie de atacuri dure.

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen

„Sunt reguli care îți sunt permise și care nu. A făcut lucruri pe care nu ai voie să le faci și nu a fost penalizat. M-am așteptat la o luptă dificilă cu Max, am știut la ce să mă aștept. M-am așteptat să fie agresiv și să împingă totul la limită.

În toate cele 3 situații despre care vorbesc a făcut lucruri care puteau cauza cu ușurință un incident. Poate sună puțin exagerat, dar pare disperare din partea lui. Nu trebuie să fie așa. Are atâtea victorii. A fost disperat să nu mă lase să trec și a devenit prea agresiv. Într-un fel nu sunt surprins, dar m-am așteptat la o luptă dreaptă, grea, dar cu respect. Nu simt că a fost deloc așa. Nu cred că eu trebuie să schimb ceva. El întotdeauna a fost așa. Îl respect pe Max și tot ceea ce face pe circuit, dar sunt situații când merge prea departe.

Cred că astăzi a mers prea departe. E un incident, dar în același timp știu că astfel de lucruri se întâmplă. Sunt dezamăgit. Mi-a distrus cursa, mi-a distrus mașina. Acea parte a mașinii poate fi acum aruncată la gunoi. Întreaga mea mașină e distrusă și avem nevoie de componente pentru weekendul viitor„, a spus Lando Norris, conform celor de la motosport.com.

Reclamă
Reclamă 4

Video cu incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris

George Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

George Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris. Max Verstappen a condus mare parte din cursă, însă accidentul cu Norris a răsturnat totul. Cei doi au fost nevoiţi să intre la boxe după ce s-au atins, iar Russel a profitat şi a câştigat cursa.

Cursa din Austria a fost una foarte disputată, duelul principal fiind cel dintre Max Verstappen şi Lando Norris. Olandezul l-a depăşit pe Norris în turul 59, dar acesta nu a renuţat la luptă. Duelul dintre cei doi nu s-a încheiat, Norris a rulat în plasa lui Max, iar în turul 64  a avut loc un incident pentru care se face vinovat pilotul olandez. Maşinile celor doi s-a lovit, Verstappen a avut roata stânga spate distrusă în timp ce Norris a avut probleme cu direcţia monopostului şi o pană pe dreapta spate.

Reclamă

Pe primul loc a trecut George Russell, Lando Norris a fost nevoit să abandoneze, iar Max a reintrat în luptă. Însă George Russell (McLaren) s-a impus, urmat de australianul Oscar Piastri (McLaren) şi de spaniolul Carlos Sainz (Ferrari), care a încheiat podiumul. Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat pe patru, în timp ce Max Verstappen (Red Bull) a fost al cincilea.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:12

Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Wimbledon 2024! Elena Rybakina, victorie fără emoţii la All England Club

16:44

Trei echipe din Bundesliga, pe urmele unui tricolor! Ce jucător al României poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

15:58

Scandal înainte de România – Olanda! Un suporter român, reţinut de poliţişti cu câteva ore înainte de meci

15:55

Mihăiţă Neşu, înainte de România – Olanda: „Pare o echipă un pic sub nivelul arătat în ultimii ani”

15:35

„Cu siguranţă aş fi fost mai bun!” Memphis Depay a răbufnit, chiar înainte de România – Olanda

14:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și