Închide meniul
Video

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Marii Britanii! L-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 19:00

Reclamă

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Marii Britanii! L-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record

Lewis Hamilton / Profimedia

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Marii Britanii. Septuplul campion mondial a câştigat cursa de la Silverstone şi a trecut primul linia de sosire pentru prima oară după mai bine de doi ani şi jumătate. El câştigase ultima cursă pe 5 decembrie 2021, în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Marii Britanii! L-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record

Lewis Hamilton s-a impus la Silverstone pentru a 9-a oară în cariera sa şi a stabilit un nou record în Formula 1. Pilotul britanic are cele mai multe victorii pe un singur circuit (2008, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019, 2020, 2021, 2024).

Până astăzi, el se afla la egalitate cu Michael Schumacher, cel care câştigase de 8 ori Marele Premiu al Franţei, la Magny-Cours (1994, 1995, 1997, 1998, 2001, 2002, 2004, 2006).

Reclamă
Reclamă

În total, Lewis Hamilton a ajuns la 104 victorii în Formula 1, record absolut. Pe locul al doilea în acest top este tot Michael Schumacher, cu 91 de victorii.

De asemenea, Lewis Hamilton a mai stabilit un record. Au trecut 17 ani şi o lună de la primul său succes în Formula 1, ceea ce înseamnă că britanicul deţine acum şi recordul pentru cea mai mare distanţă între prima şi ultima victorie din Marele Circ.

Reclamă

După această victorie, Lewis Hamilton a ajuns la 110 puncte şi se află pe locul 8, la un singur punct în spatele coechipierului George Russell. Max Verstappen rămâne lider, cu 255 de puncte, în timp ce Lando Norris este pe locul secund în clasamentul piloţilor, cu 171 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și