Închide meniul

Lewis Hamilton, performanţă uriaşă! Britanicul a ajuns la al 100-lea pole position în Formula 1: "Nu pot să cred!"

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 15:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Lewis Hamilton, performanţă uriaşă! Britanicul a ajuns la al 100-lea pole position în Formula 1: "Nu pot să cred!"

profimediaimages

Lewis Hamilton, al 100-lea pole position din Formula 1

  • Lewis Hamilton, al 100-lea pole position
  • Va pleca primul în Marele Premiu al Spaniei

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Spaniei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor de sâmbătă, din calificări, transmite news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, al 100-lea pole position al carierei

Pentru Hamilton este al 100-lea pole position din carieră şi al doilea din acest sezon. “Nu pot să cred că am ajuns la 100. Sunt încântat, ca şi cum ar fi primul meu pole position”, a spus Lewis Hamilton după calificări.

Reclamă

Pe locul doi s-a clasat în calificări Max Verstappen (Olanda, Red Bull Racing), iar pe trei Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes).

Cum l-a ironizat Cristiano Ronaldo pe Lewis Hamilton

Cristiano Ronaldo este printre admiratorii lui Lewis Hamilton. Portughezul a glumit pe seama pilotului britanic după ce acesta s-a lăudat cu condiţia sa fizică într-o postare pe Instagram şi i-a spus că arată bine, dar nu ca el. 

Reclamă

"Am fost întotdeauna tipul acela slab. În mare parte, datorită slujbei mele, dar mai ales datorită greșelilor de regim alimentar, lipsei anumitor antrenamente și somnului prost. Antrenamentul este o luptă pentru mine, a fost întotdeauna. Există zile în care pur și simplu nu am motivația, zile în care îmi urăsc corpul, zile în care mă simt gras sau prea slab. Greutatea mea fluctuează foarte mult, în sus și în jos, 2-3 kg săptămânal.

Să rămâi consecvent este cheia, dar cel mai important este să mănânci corect. Aici sunt după o sesiune bună de antrenamente din această dimineață. Amintiți-vă, antrenamentul eliberează endorfine, care vă dau o stare pozitivă. Antrenamentele sunt un factor uriaș, care vă ajută să vă mențineți pozitiv. Să aveţi o săptămână minunată", a transmis Lewis Hamilton celor peste 22 de milioane de urmăritori de pe reţeau de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”