Închide meniul
VIDEO

Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi

Publicat: 6 mai 2024, 0:40

Reclamă
Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi

Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi

Lando Norris, pe circuitul din Miami/ Profimedia

Lando Norris a produs surpriza și a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY. Pilotul de la McLaren a produs surpriza și l-a învins pe Max Verstappen, care s-a clasat pe locul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul trei a încheiat cursa Charles Leclerc, urmat de Carlos Sainz. Lewis Hamilton s-a clasat pe locul șase, în timp ce Fernando Alonso pe locul nouă. Pentru Lando Norris, succesul de la Miami a reprezentat prima cursă câștigată în cariera sa. 114 pilot

Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi

Update: Lando Norris a primit trofeul pentru succesul din Marele Premiu de la Miami! A sărbători cu șampanie alături de Max Verstappen și Charles Leclerc.

Update: Bucurie nebună la McLaren! Lando Norris a fost purtat pe brațe de inginerii echipei sale, după succesul de la Miami!

Tur 57/57: Lando Norris a  câștigat prima cursă din cariera sa, pe circuitul din Miami! Este al 114 pilot din istoria Formulei 1 care triumfă într-un Mare Premiu! Pilotul britanic, care a plecat de pe locul cinci în cursă, a fost urmat de  Max Verstappen și Charles Leclerc pe podium.

Reclamă

Tur 40/57: Duel „de foc” între Piastri și Sainz! Pilotul de la Ferrari l-a depășit pe rivalul de la McLaren, urcând pe locul 4.

Tur 34/57: Oscar Piastri l-a depășit pe Carlos Sainz și a urcat pe locul patru! Cursă superbă pentru tânărul pilot de la McLaren! Lando Norris are o secundă și jumătate în fața lui Max Verstappen.

Tur 32/57: S-a reluat cursa! Lando Norris este lider, urmat de Max Verstappen și Charles Leclerc!

Reclamă 4 / 0/3

Turul 28/57: Steag galben! Sargeant a lovit parapetul, după un duel cu Kevin Magnussen! Lando Norris profită și intră la boxe pentru schimbul de pneuri! Pilotul de la McLaren are mari șanse să obțină prima victorie, dacă va reuși să se apere în fața lui Max Verstappen, până la finalul cursei.

Turul 28/57: George Russell l-a depășit pe Daniel Ricciardo și a urcat pe locul 10, în puncte. Lando Norris este lider, după ce Max Verstappen a intrat la boxe.

Tur 23/57: Virtual safety car pe circuitul din Miami, din cauza uni con care a apărut pe pistă. Ocon și Alonso au profitat și au făcut schimbul de pneuri.

Tur 5/57: Oscar Piastri l-a depășit pe Charles Leclerc și a urcat pe locul secund!

Update: Start în Marele Premiu de la Miami! Max Verstappen a plecat perfect, și și-a menținut poziția după primele viraje. Charles Leclerc este pe locul secund, iar pe locul trei este Oscar Piastri, care l-a depășit pe Carlos Sainz.

Update: În câteva momente, piloții vor pleca în turul de încălzire.

Este pentru al treilea an consecutiv când Formula 1 ajunge la Miami. Verstappen are procentaj maxim, reuşind să câştige Grand Prix-urile din 2022 şi 2023.

Reclamă

Circuitul de la Miami, care a debutat în Formula 1 în 2022, are o lungime de 5412 metri. În cursă, piloţii vor parcurge peste 308 km în 57 de tururi.

Max Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, la fel ca şi în cursa de sprint. Marele Premiu de Formula 1 de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Verstappen va fi urmat pe grila de start de Charles Leclerc şi de Carlos Sainz.

La Miami, Max Verstappen a câștigat și cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Pe poziţia a doua s-a clasat Charles Leclerc, urmat de Sergio Perez și Daniel Ricciardo.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și