Închide meniul
VIDEO

Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY

Publicat: 19 mai 2024, 10:13

Reclamă
Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY

Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola!

Sami Meguetounif / Profimedia

Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola!. Întreaga Etapă de Formula 3 a fost în AntenaPLAY, în perioada 17-19 mai. A fost cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de Formula 3, după cele de la Sakhir şi Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost spectacol în regiunea Emilia Romagna și sâmbătă, atunci când a avut loc cursa de sprint de la Imola, câştigată de Noel Leon, la capătul unei curse nebune. De asemenea, marea cursă a fost, la rândul ei, de senzație.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI CURSA DE SPRINT DE LA IMOLA DIN FORMULA 3

Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola!

UPDATE 10:10: Sami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Oliver Goethe a terminat pe locul al 2-lea. Pe 3 s-a clasat Fornaroli.

UPDATE 9:30:  A început cursa!

Reclamă
Reclamă 4

UPDATE 18:52: Oliver Goethe a fost desemnat câștigătorul cursei de sprint din Formula 3! I-a fost eliminată penalizarea din turul cu numărul 18!

Update: Punctele primite de piloţi după sprintul din Formula 3.

Reclamă

Tur 18/18: Goethe l-a depăşit superb pe Leon, după încheierea Safety Car-ului Virtual, dar a fost penalizat şi revine pe locul 2. Şi Tramnitz, pilotul de pe locul 3, a primit o penalizare de 5 secunde, dar rămâne pe podium. Cursa a fost câştigată de Noel Leon.

Tur 18/18: Safety Car Virtual, după incidentul lui Luke Browning.

Tur 14/18: S-a reluat cursa.

Tur 13/18: Al patrulea Safety Car al zilei! Tasanapol Inthraphuvasak a oprit pe iarbă, dar a revenit pe circuit după ce Safety Car-ul a fost scos.

Tur 8/18: Al treilea Safety Car al cursei! Sami Meguetounif a abandonat şi el.

Tur 7/18: S-a reluat cursa.

Tur 5/18: Un nou Safety Car! Callum Voisin s-a retras şi el după ce a intrat în zidul de protecţie.

Tur 3/18: S-a reluat cursa.

Tur 1/18: Safety Car! Mari Boya s-a retras.

Update sâmbătă, 11:05: A început cursa de sprint din Formula 3.

UPDATE 16:42: 3 monoposturi de la Trident au ocupat primele 3 poziții în calificări. Pe 1 a terminat Ramos, pe 2 s-a clasat Fornaroli, în timp ce poziția a 3-a a fost ocupată de Meguetounif.

Grila de start a cursei de Formula 3 de la Imola / AntenaPLAY

UPDATE 16:40: Santiago Ramos, de la Trident, a câștigat calificările din Formula 3 de la Imola! A obținut un timp de 1:31.762.

Update 16:05: Au început calificările din Formula 3 de la Imola.

Update 11:45: Antrenamentele din Formula 3 de la Imola s-au încheiat sub steag roşu. Cel mai rapid pilot a fost Goethe, urmat de Browning şi Boya.

Update 11:37: Al doilea steag roşu al sesiunii! Potr Wisnicki a ajuns şi el în zidul de protecţie. La fel ca Sebastian Montoya, Wisnicki a ieşit singur din monopost.

Update 11:22: Antrenamentele din Formula 3 s-au reluat.

Update 11:17: Steag roşu! Sebastian Montoya a ieşit de pe circuit şi a intrat în zidul de protecţie. Din fericire, pilotul a ieşit din monopost şi este teafăr.

Update 10:55: Au început antrenamentele din Formula 3.

Sâmbătă, începând cu ora 11:05, vom avea parte de cursa de sprint de la Imola. Iar duminică, de la 09:30 dimineaţă, va avea loc cursa, a treia a sezonului şi momentul principal de atracţie al week-end-ului, live în AntenaPLAY.

La fel ca în cazul etapei de Formula 2, şi Formula 3 a avut prima etapă la Imola în 2022. Zane Maloney este deţinătorul recordului pe un singur tur la Imola, în Formula 3 (1:41.180). La cursa de sprint vom avea parte de 18 tururi, iar la cursă de 22 de tururi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAYes

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

LIVE VIDEOCursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Norris pleacă din pole

15:37

Rapid a plecat în cantonament în Slovenia! Lotul pe care îl are la dispoziţie Neil Lennon

15:17

„Nu se poate aşa ceva” Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Romelu Lukaku în Belgia – România 2-0 şi a transmis un mesaj tranşant!

15:02

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0! Ce le-a transmis preşedintele FRF tricolorilor

14:24

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

14:23

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și