Închide meniul

Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv”

Publicat: 5 mai 2024, 9:52

Reclamă
Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv

Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami

Profimedia

Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Verstappen va fi urmat pe grila de start de Charles Leclerc şi de Carlos Sainz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a obţinut al 6-lea pole position din acest sezon, din tot atâtea posibile. Campionul mondial en-titre a spus că circuitul este unul imprevizibil şi nu este tocmai distractiv să conduci în aceste condiţii.

  • Marele Premiu de Formula 1 de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami

„În unele calificări, te duci și spui: „Bine, pot să mă îmbunătățesc aici sau acolo, pneurile sunt destul de consistente, poți doar să forțezi”. Aici, se simte ca și cum nu ai nicio idee despre ce vei obține, iar asta face ca totul să fie foarte dificil. Adică, primul meu sector a fost un pic mai bun. Dar apoi sectorul de mijloc mi-a scăpat din nou din nou, indiferent de motiv.

Este pur și simplu super imprevizibil. Este destul de frustrant. Adică, nu este chiar distractiv să conduci așa. Dar nu pot să vă spun ce nu a mers bine, pentru că am făcut același lucru, iar apoi ieși din viraje și pierzi brusc o zecime sau mai știu eu ce, și spui: „Bine, este un pic mai puțină aderență”, a spus Max Verstappen.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și