Închide meniul

Scene incredibile la Marele Premiu al Japoniei! Pierre Gasly: „Ce e asta? Puteam să mor!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2022, 11:03

Scene incredibile la Marele Premiu al Japoniei! Pierre Gasly: „Ce e asta? Puteam să mor!

Pierre Gasly, acuzații incredibile la Marele Premiu al Japoniei

Pierre Gasly, în Japonia / Profimedia

Pierre Gasly a făcut acuzații incredibile la adresa comisarilor de cursă de la Marele Premiu al Japoniei, după ce o automacara a intrat pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Startul fulminat al cursei de la Suzuka a culmit cu abandonul piloților Carlos Sainz și Alexander Albon, din cauza condițiilor metro dificile. O automacara a intrat pe circuit pentru a îndepărta monopostul lui Sainz. Pierre Gasly s-a trezit cu ea în fața ochilor, la peste 300 km/h.

Pierre Gasly, acuzații incredibile la Marele Premiu al Japoniei

Pilotul de la Alpha Tauri a răbufnit și a transmis un mesaj dur prin stația radio. Gasly s-a temut pentru viața lui!

”Dumnezeule! Ce?! Ce e asta? De ce e tractorul ăsta pe circuit?! Am trecut pe lângă el. Este inacceptabil, amintiți-vă ce s-a întâmplat! Nu-mi vine să cred! Puteam să mor!”, s-a auzit cum s-a plâns Gasly prin stația radio.

Mesaje dure și ale lui Lando Norris și Sergio Perez

Pe Twitter, Lando Norris nu şi-a ascuns neînţelegerea. „WTF. Cum s-a întâmplat !? Am pierdut o viaţă în această situaţie cu ani în urmă. Ne riscăm viaţa, mai ales în astfel de condiţii. Vrem să facem curse. Dar asta… Inacceptabil”, a scris pilotul Mc Laren.

Reclamă

Aceeaşi supărare la Sergio Perez. „Cum să clarificăm că nu vrem niciodată să vedem o macara pe şine? L-am pierdut pe Jules Bianchi din cauza acestei erori.. Ce s-a întâmplat astăzi este total inacceptabil!!!!! Sper că este ultima dată când văd o macara pe şine!”

Jules Bianchi a decedat după un accident la Suzuka

Jules Bianchi, pilot Marussia, a decedat ca urmare a unui accident produs tot în Marele Premiu al Japoniei, ediția 2014.

Regretatul pilot s-a lovit violent de un buldozer venit lângă pistă pentru a ridica monopostul lui Adrian Sutil, care avusese un accident.

Reclamă 4 / 0/3

Bianchi a ajuns în stare gravă la spital și a stat 10 luni comă, după care a încetat din viață, pe 17 iulie 2015. Avea doar 25 de ani

Recomandări
  • Scene incredibile la Marele Premiu al Japoniei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și