Închide meniul
VIDEO

Schimbare de ultim moment pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei! Un pilot, scos cu forţa pe tuşă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 martie 2024, 12:48

Schimbare de ultim moment pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei! Un pilot, scos cu forţa pe tuşă

Schimbare de ultim moment pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

Monopostul lui Alex Albon/ Profimedia

A avut loc o schimbare de ultim moment pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei. Alexander Albon va concura în monopostul colegului său de la Williams, Logan Sargeant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei se vede în această săptămână, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Calificările vor avea loc sâmbătă, de la ora 07:00, iar marea cursă va fi duminică, de la 05:45.

Schimbare de ultim moment pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei

Alexander Albon şi-a făcut praf monopostul în prima sesiune de antrenamente, atunci când s-a izbit puternic de un parapete. Astfel, oficialii echipei sale, au constatat faptul că nu se poate repara maşina pilotului thailandez, astfel că acesta va concura în Australia în monopostul colegului de echipă, Logan Sargeant.

Williams nu are şasiu de rezervă pentru Marele Premiu al Australiei, astfel că va concura cu un singur monopost pe circuitul din Melbourne, în această săptămână.

Oficialii echipei Williams au luat această decizie, de a-l înlocui pe Sargeant cu Albon, deoarece au considerat că pilotul thailandez are mai multe şanse să prindă un loc bun pe grilă, la Melbourne.

Reclamă

Logan Sargeant a reacţionat imediat după decizia luată de echipa sa, mărturisind că este un moment extrem de dificil pentru el.

„Este cel mai dificil moment al carierei mele. Totuși, sunt complet dedicat echipei și voi continua să contribui oricum pot în acest weekend”, a declarat Logan Sargeant.

Logan Sargeant a încheiat pe locul 14 prima sesiune de antrenamente din Australia, iar pe a doua, pe locul 13.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi video mai jos cu accidentul lui Alex Albon

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și