Închide meniul
Video

Sergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 16:29

Reclamă

Sergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

Sergio Perez şi Carlos Sainz s-au ciocnit pe finalul cursei de la Baku / Antena Sport

Sergio Perez şi Carlos Sainz au făcut accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului. Oscar Piastri a câştigat al doilea Grand Prix al carierei, după ce s-a impus în cursa de la Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Azerbaidjanului a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Sergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Final nebun de cursă la Baku

Sergio Perez şi Carlos Sainz nu au încheiat cursa din Azerbaidjan. Cu mai puţin de două tururi rămase din cursă, pilotul mexican al celor de la Red Bull lupta pentru locul secund, ocupat de Charles Leclerc. Înaintea primului viraj, Perez a reuşit să îl întreacă pe pilotul celor de la Ferrari, dar monegascul şi-a recuperat în cele din urmă poziţia.

De lupta dintre cei doi a profitat Carlos Sainz, cel care l-a depăşit pe Sergio Perez, mexicanul ajungând pe locul 4. În încercarea de a reveni pe loc de podium, Perez s-a luptat cu Sainz pentru poziţia a treia, dar cei doi au ajuns în zidul de protecţie la scurt timp după ieşirea din virajul trei.

În cele din urmă, cursa s-a încheiat sub Safety Car Virtual, iar Oscar Piastri a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1. În ceea ce îl priveşte pe Sergio Perez, este pentru a treia oară în acest sezon când nu încheie cursa.

Reclamă
Reclamă

După Marele Premiu al Azerbaidjanului s-a schimbat şi liderul din clasamentul constructorilor. McLaren este pe primul loc în acest moment, cu 476 de puncte, în timp ce Red Bull ocupă poziţia a doua, cu 456 de puncte. Pe locul al treilea se află Ferrari, cu 425 de puncte. McLaren este lider pentru prima oară în ultimii 10 ani.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:10

LIVE SCOREPoli Iași – Universitatea Craiova 0-0. Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele de start

17:58

Sergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Dezastru! Nu mai am cuvinte”

17:54

LIVE SCORETottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona joacă ACUM pe terenul celor de la Girona

17:40

LIVE VIDEOFC Porto – Farense 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

17:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

17:31

Mircea Lucescu, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu: „Un deschizător de drumuri. A lăsat amintiri speciale”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine”
Citește și