Închide meniul
VIDEO

Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 20:02 / Actualizat: 11 martie 2024, 16:03

Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

Captură AntenaPLAY

Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite. „Ibra” este una dintre vedetele care au fost invitate la Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite, care va fi sâmbătă, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic a fost invitatul celor de la Ferrari şi a urmărit calificările din boxa Scuderiei. Ibrahimovic a venit să îl încurajeze şi pe tânărul Oliver Bearman, cel care i-a luat locul lui Carlos Sainz.

Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite

Carlos Sainz ratează Marele Premiu al Arabiei Saudite din cauza unei crize de apendicită. Sainz a fost înlocuit de puştiul de 18 ani, Oliver Bearman.

Imagini video cu Zlatan Ibrahimovic la boxa celor de la Ferrari

Schimbare de ultim moment la Ferrari, înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite

A avut loc o schimbare de ultim moment la Ferrari, înaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite. Carlos Sainz se confruntă cu probleme medicale şi a fost înlocuit de Oliver Bearman, pilotul din Formula 2.

Antena 3 CNN va transmite Marele Premiu al Arabiei Saudite, sâmbătă, de la ora 19:00. Cursa se va vedea şi în AntenaPLAY, pe canalul dedicat. Oliver Bearman îşi va face debutul în Formula 1. Pilotul de doar 18 ani a pilotat în academia celor de la Ferrari, iar în Formula 2, concurează pentru Prema Racing.
În calificările pentru Marele Premiu de Formula 2, din Arabia Saudită, acesta a obţinut pole-position-ul.

„Oliver Bearman e gata să-şi facă debutul în Formula 1, şi va păşi în locul lui Carlos Sainz. Carlos a fost diagnosticat cu apendicită şi va avea nevoie de operaţie. Să te recuperezi repede, Carlos”, se arată în anunţul postat pe pagina oficială a Formulei 1, pe Instagram.

Reclamă

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes

Frederic Vasseur a anunţat „strategia” de la Ferrari care a fost un real succes. Şeful de la Maranello a dezvăluit că motivul pentru care aducerea lui Lewis Hamilton din 2025 a fost anunţată atât de vreme are legătură cu eliminarea tensiunilor din acest sezon.

O legătură directă o are reacţia lui Carlos Sainz, care a dovedit încă o dată că este un profesionist desăvârşit. Pilotul va da totul în 2024 şi a început cu un podium la Bahrain, unde a terminat pe 3, înaintea colegului Charles Leclerc.

„Sincer, am fost convins că va avea o astfel de reacţie. De aceea am decis să facem anunţul aşa devreme, pentru a ne putea concentra pe restul sezonului. Reacţia lui Carlos a fost impecabilă: `ok, mai am un sezon, voi da totul de la primul la ultimul viraj al sezonului`.

Reclamă 4 / 0/3

La Bahranin a fost puternic, solid, a făcut o treabă foarte bună. Sunt foarte fericit şi mulţumit”, a spus Frederic Vasseur, citat de formula1.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și