Închide meniul

Adi Petre, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica! Atacantul negociază cu o echipă din Italia

Gal Dorin Publicat: 1 octombrie 2020, 14:38

Reclamă
Adi Petre, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Mihai Stoica! Atacantul negociază cu o echipă din Italia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Adrian Petre în timpul unui meci cu Dinamo

După multe discuții legate de faptul că nu joacă la gruparea antrenată de Toni Petrea, se pare că Adi Petre este gata să plece cu adevărat de la FCSB și are o ofertă din Italia, în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Petre gata de plecare de la FCSB

În afară de discuțiile constante referitoare la faptul că atacantul pur și simplu nu joacă atunci când bucureștenii au lotul complet, se pare că picătura care a umplut paharul s-a petrecut în meciul cu Poli Iași.

La 3-1 pentru moldoveni, Toni Petrea a făcut patru schimbări în minutul 29 în încercarea de a schimba rezultatul. Adi Petre a fost printre jucătorii care au ieșit, iar nemulțumirea sa a fost făcută publică de Emilian Hulubei.

”La Adrian Petre, cred că e picătura care a umplut paharul. Sunt sigur că până pe 5 octombrie va căuta să plece de acolo.

E de menționat că Petre, în momentul ăsta, odată cu schimbările date de pandemie, are posibilitatea să joace la trei cluburi în anul ăsta, deci probabilitatea ca el să plece de la FCSB este mai mare, pentru că dacă dă de o echipă asemănătoare, are șansa să plece și la o a treia”, a declarat Emilian Hulubei pentru DigiSport.

Reclamă

Mihai Stoica se ocupă de transfer

Mihai Stoica a anunțat că plecarea lui Petre ar putea să fie prima operațiune de care se ocupă de la preluarea oficială a funcției de manager general al echipei. Atacantul ar fi dorit de formația Cosenza, din Serie B.

”E posibil să fie prima operațiune pe care o realizez de când mi-am preluat funcția. Ne-am înțeles cu un club pentru împrumutul lui cu opțiune de cumpărare

Sunt și ei de acord cu ce li s-a propus, mai lipsesc doar semnăturile pe contract”, a declarat Mihai Stoica în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și