Închide meniul

Adrian Bumbescu, atac fără precedent la Florin Niţă: „Un nesimţit! Vai de capul lui”. Ce l-a înfuriat pe oficialul lui CSA Steaua

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Adrian Bumbescu, atac fără precedent la Florin Niţă: „Un nesimţit! Vai de capul lui. Ce l-a înfuriat pe oficialul lui CSA Steaua

Adrian Bumbescu, atac fără precedent la Florin Niţă

Adrian Bumbescu, înfuriat de Florin Niţă / Colaj Hepta

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă. Legenda Stelei a răbufnit şi a dat de pământ cu portarul naţionalei României. Consilierul pe probleme tehnice de la CSA Steaua s-a înfuriat şi a oferit declaraţii dure despre fostul goalkeeper de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bumbescu ar fi avut un rol important în cariera lui Florin Niţă. Fostul antrenor de la grupele de juniori ale roş-albaştrilor l-a reprofilat pe Niţă şi l-a făcut portar. Fotbalistul ajuns acum la 36 de ani a impresionat şi nu a mai ieşit dintre buturi.

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă

Adrian Bumbescu anunţă că relaţia dintre el şi Florin Niţă s-a „răcit”. Portarul care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de cehii de la Pardubice nu îi mai răspunde la telefon.

Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă…

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraordinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar.

Reclamă
Reclamă 4

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul„, a declarat Adrian Bumbescu la sptfm.ro.

Florin Niţă era nelipsit din lotul lui Edi Iordănescu, chiar dacă a avut o perioadă mai grea la echipa de club. Ar fi fost convocat şi în „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, dar s-a accidentat şi a fost lăsat acasă.

Cu o cotă de piaţă de 300.000 de euro, Niţă îşi caută echipă. Ar putea reveni în Liga 1 şi să semneze cu CFR Cluj. A fost în discuţii şi în vara anului trecut, dar nu s-a îneţeles cu conducătorii clubului din Gruia.

Reclamă

Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, spunea atunci Cristi Balaj, la digisport.ro.

Florin Niţă ar fi putut continua la Pardubice, dar românul a decis să nu mai continue la echipa în tricoul căreia a jucat în 17 meciuri din campionat.

Am vrut să-l păstrăm pe Florin, așa că am făcut niște pași. I-am oferit condiții peste cele standard. Până la urmă, nu am fost de acord și pleacă. Merită să fie mulțumit pentru ceea ce a realizat sa în echipa noastră. Ne-a ajutat foarte mult”, a spus Vit Zavrel, directorul sportiv al FK Pardubice.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și