Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. n-are milă de „câini”, după victoria spectaculoasă din prelungiri: „Nu îmi pare rău dacă retrogradează”. Ce a spus patronul oltenilor

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 23:46

Reclamă
Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Adrian Mititelu Jr. n-are milă de „câini, după victoria spectaculoasă din prelungiri: „Nu îmi pare rău dacă retrogradează. Ce a spus patronul oltenilor

Adrian Mititelu Jr, anunţ despre noul antrenor de la FC U Craiova 1948, după victoria cu Dinamo

Adrian Mititelu Jr este patronul celor de la FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție după Dinamo – FC U Craiova 1948, scor 1-2. Patronul oltenilor a spus că nu îi va părea rău dacă formația din „Ștefan cel Mare” va retrograda la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Oltenii s-au impus dramatic în derby-ul din „Ștefan cel Mare”, cu un gol marcat de Andrea Compagno în prelungiri. Adrian Mititelu Jr. a oferit prima reacție după victoria spectaculoasă din această seară.

Adrian Mititelu Jr. n-are milă de Dinamo, după victoria spectaculoasă din prelungiri: „Nu îmi pare rău dacă retrogradează”

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 este sigur că echipa sa va obţine salvarea de la retrogradare, dacă va câştiga următoarele 3 meciuri.

Mititelu Jr. a recunoscut că nu îi va părea rău dacă Dinamo va retrograda.

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem. Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

Reclamă
Reclamă 4

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea. Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de două ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30. Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut.”, a spus Adrian Mititelu Jr, pentru gsp.ro.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Cosmin Matei este deja cu gândul la baraj: „Șansele s-au diminuat foarte mult”

Cosmin Matei este cu gândul la barajul pentru evitarea retrogradării, după Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2. Mijlocașul trupei lui Dusan Uhrin a avut un mesaj extrem de sincer, spunând că se pregătește deja pentru baraj. Totuşi, Matei este încrezător că „alb-roșii” se vor salva, în cele din urmă.

Reclamă

„Din păcate aveam nevoie de victorie pentru a spera la o salvare directă. Șansele s-au diminuat foarte mult. Trebuie să rămânem în continuare pozitivi, să ajungem în cea mai bună formă fizică și mentală pentru finalul sezonului.

(N.r. – Vă pregătiți pentru baraj?) Sper în continuare să ne salvăm direct, dar e greu. Sunt foarte multe puncte de recuperat. În această seară aveam o șansă bună să ne apropiem, dar nu s-a întâmplat. Am început bine, a fost păcat nă ne-am retras. Am intrat în acest joc al lor, cu mingi lungi. Am pierdut pe final, după o minge lungă și o greșeală de poziționare din partea noastră. E dificil să pierzi în minutul 90. Nu știu cât ne ajuta un egal.

Personal, nu crec că s-a gândit nimeni la chestia asta (n.r. – la retrogradare) și suntem încrezători că putem scoate situația la capăt și să menținem echipa în prima ligă. Este o situație dificilă, au fost multe schimbări la nivel de staff și de jucători. A fost greu să se creeze o omogenitate și cred că asta ne-a dăunat.”, a declarat Cosmin Matei, pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:41

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

21:16

David de Gea, aproape de revenirea în fotbal! Clubul la care poate ajunge, după 1 an de absență

21:12

Federico Piovaccari, anunţ „şoc” înainte de dubla FCSB – Virtus: „Mă retrag din fotbal pe Ghencea”! Şi-a ales noua meserie

20:45

Didier Deschamps a „luat foc” înainte de Spania – Franța! Mesaj dur pentru contestatari: „Uitați-vă la altceva!”

20:32

Emilia Stroe, dezvăluiri tulburătoare despre fiul ei, Denis Alibec: „A avut semipareză, iar Gigi Becali zicea că se alintă”

20:19

Elina Svitolina a plâns după ce s-a calificat în sferturi la Wimbledon: „O zi foarte grea”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și