Închide meniul

Adrian Mutu a dezvăluit cine este omul din fotbal care l-a inspirat mereu: ”A fost unul dintre cei mai buni antrenori”

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 5:48

Reclamă
Adrian Mutu a dezvăluit cine este omul din fotbal care l-a inspirat mereu: ”A fost unul dintre cei mai buni antrenori”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Adrian Mutu a dezvăluit cine este omul din fotbal care l-a inspirat mereu: ”A fost unul dintre cei mai buni antrenori”

Mutu a fost ”provocat” să numească trei nume importante din cariera sa, însă el a numit patru și a avut doar cuvinte de laudă pentru Dinu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: ”Dinu a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România”

”E vorba de Cornel Dinu, Cesare Prandelli, Hagi și Zidane. Mister a fost, după părerea mea, unul dintre cei mai buni antrenori din România. Am fost foarte impresionat pentru că avea metode foarte avansate pentru acea perioadă, în 1999. 

Prandelli m-a inspirat mereu, a fost și este alături de mine. Hagi și Zidane mi-au plăcut foarte mult cum jucau, ce stiluri aveau”, a declarat Mutu pentru ProSport.

Mutu a fost antrenat de Prandelli atât la Parma, cât și la Fiorentina, iar cei doi au avut mereu cuvinte frumoae unul despre celălalt. Fostul atacant al naționalei este din 2019 selecționerul naționalei României U-21 și este la cea mai mare provocare din cariera sa de antrenor.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:08

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda. Cum i-a descris pe Ianis Hagi şi Dennis Man

18:08

Trădare uriaşă! Fostul jucător de la Dinamo a semnat cu CSA Steaua! Anunţul de ultimă oră făcut 

17:29

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 iulie

17:20

Marius Marin, ofertă colosală înainte de România – Olanda: salariu de 4 milioane de euro

17:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și