Închide meniul

Adrian Mutu a fost victima hackerilor! Ce a păţit selecţionerul naţionalei de tineret şi ce mesaj a transmis acesta

Mihai Ispas Publicat: 18 decembrie 2020, 16:46

Reclamă
Adrian Mutu a fost victima hackerilor! Ce a păţit selecţionerul naţionalei de tineret şi ce mesaj a transmis acesta

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Adrian Mutu a fost victima hackerilor

Aproape 500.000 de fani are Adrian Mutu pe contul personal de Facebook, acolo unde au apărut mai multe postări neobişnuite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: "Pagina mea de Facebook a fost spartă"

"Proces minunat de abilitate de fabricare a produselor din sticlă", "Trăind sub același cer, dar suntem diferiți" şi "Ea este o eroină, a salvat cu succes broasca țestoasă". Acestea sunt câteva dintre ultimele postări, însoţite de clipuri video, pe pagina de Facebook a lui Adrian Mutu.

Briliantul a reacţionat pe o altă pagină de Facebook, deschisă după ce a devenit selecţioner al naţionalei de tineret.

Reclamă

"Pagina mea FB a fost spartă ! Aşa că, toate postările din ultimile ore nu-mi aparțin ! Report  vă rog", a fost mesajul transmis de Mutu.

Adrian Mutu visează la finala de la EURO U21

Fostul atacant a calificat România U21 la Euro şi e gata să-l depăşească pe Mirel Rădoi, cel care a ajuns cu micii tricolori până în semifinalele ultimului turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

"Bineînţeles că îmi doresc, nu o spun să mă aflu în treabă. Să jucam mai sus şi ar fi finala. Într-o zi, mi-aş dori să antrenez şi naţionala mare", a spus Briliantul pentru AS.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și