Închide meniul

Adrian Mutu poate ajunge în Turcia! Anunţul de ultimă oră făcut despre nogocierile avansate cu „Briliantul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2024, 14:08

Reclamă
Adrian Mutu poate ajunge în Turcia! Anunţul de ultimă oră făcut despre nogocierile avansate cu „Briliantul

Adrian Mutu şi-a ales favoritul după Kosovo - România 0-3: "Nu Man a fost omul meciului"

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu poate ajunge în Turcia! Anunţul de ultimă oră făcut despre nogocierile avansate cu „Briliantul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turcii au făcut un anunţ bombă despre viitorul „Briliantului”. Aceştia anunţăc că fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj ar fi în negocieri cu Ankaragucu, echipă din Liga a 2-a.

Adrian Mutu poate ajunge în Turcia

„Antrenorul principal al lui Ankaraguçu a fost demis – negocierile sunt în desfasurare cu Adrian Mutu”, au titrat cei de la gol.az. La Ankaragucu, Mutu îl poate antrena pe Dorin Rotariu. De asemenea, anul trcut a jucat şi Olimpiu Moruţan la echipa care îl vrea pe Mutu.

Adrian Mutu ar fi ademenit şi în Rusia de o ofertă finanaciară care este superioară celor din Turcia. Adrian Mutu a fost luat în calcul de către Poli Iaşi pentru a prelua echipa din Liga 1. Până la urmă, Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi.

„(n.r.: Ai fi cerut un contract fabulos la Poli Iaşi, 300 de mii dacă eşti dat afară şi 12-14 mii pe lună salariu. E adevărat?) Nu e adevărat. Discuţia mea cu dânsul (n.r: cu Cornel Şfaiţer) a fost că i-am mulţumit că s-a gândit la mine. I-am spus că mai aştept.

Reclamă
Reclamă

Cu toate echipele cu care am discutat, fără să dau nume, nu am ajuns la bani. Intenţia mea era de a aştepta.

Nu are sens să intri aşa, mai ales că nu poţi schimba nimic de pe o zi pe alta”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu, cucerit de un jucător din Liga 1

Adrian Mutu a lăudat un jucător din Liga 1. Este vorba de Alexandru Mitriţă, atacantul Universităţii Craiova, care a revenit la echipa naţională în mandatul lui Mircea Lucescu, pentru meciurile de Nations League cu Kosovo şi Lituania.

Reclamă

Scos din circuit de Edi Iordănescu, Alex Mitriţă a marcat un gol în poarta Lituaniei, stabilind scorul final, 3-1, după un contraatac şcoală purtat alături de Denis Alibec.

„Îl cunosc pe Alex Mitriță, e un băiat extraordinar. E capricios și el, dar asta nu înseamnă că nu e fotbalist. E unul dintre cei mai buni fotbaliști din SuperLiga, alături de Nistor și Chipciu.

Cred că ce i-au făcut lui Mitriță nu a făcut decât să-l ambiționeze și să-l schimbe. Eu sunt convins că Edi a vrut să-i dea o lecție lui Alex Mitriță. Nu a făcut-o pentru că a avut ceva personal cu el.

Comportamentul lui Mitriță s-a schimbat mult după conflictul pe care l-a avut cu Edi Iordănescu. Mitriță devine pentru echipa națională un jucător important. Se creează o concurență importantă acolo”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și