Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Adrian Pitu, dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali: „Nu ştia ce e ăla henţ”

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 13:39

Reclamă
Adrian Pitu, dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali: „Nu ştia ce e ăla henţ

Adrian Pitu, dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali

Adrian Pitu, în timpul unei emisiuni / Captură Antena Sport

Adrian Pitu a făcut o dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali. Invitat la emisiunea AS.ro alături de Stelian Carabaş, a venit cu mai multe povestiri legate din perioada în care se afla în activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a evoluat la formaţia roş-albastră în perioada 2003-2004 şi a vorbit despre cum era patronul Gigi Becali la începuturile sale în fotbalul românesc.

Adrian Pitu, dezvăluire de senzaţie despre Gigi Becali: „Nu ştia ce e ăla henţ”

Adrian Pitu a dezvăluit că Becali nu ştia la vremea respectivă ce este henţul, dar a spus că patronul FCSB a învăţat de-a lungul anilor mai mult decât alţi antrenori.

De asemenea, el a lăudat faptul că Becali a reuşit să facă din FCSB un club fără datorii şi cu cei mai buni jucători:

„Acum Gigi a învăţat. Nu ştia ce e ăla henţ. Nu e nicio glumă. Dar nu contează că nu ştia. După toţi aceşti ani, a învăţat mai mult decât alţi antrenori. Dacă lua campionatul cu Steaua (n.r. FCSB), ştii ce le zicea antrenorilor? Rupeţi-vă carnetele.

Reclamă

Una peste alta, se vede. E singurul club care nu are datorii la jucători, are cei mai buni jucători. Nu ai ce să îi reproşezi”, a declarat Adrian Pitu, la AS.ro LIVE.

Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu

Adrian Pitu, povești de senzație cu Ilie Dumitrescu. Pitu a jucat 6 luni la FCM Bacău sub comanda lui Ilie Dumitrescu, însă experiența a fost una memorabilă.

Când Pitu și restul jucătorilor se mai abăteau de la reguli, „Mister” le explica cum să o facă cu stil. Spre exemplu, Dumitrescu ar prefera oricând un pahar de lichior în loc de o halbă de bere.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine Ilie Dumitrescu este un antrenor extraordinar, dar nu are răbdare. Este mai lord așa, dar te face să vii de plăcere la antrenament.

Odată erau 43 de grade afară. Terminăm antrenamentul, eram morți, și merg cu Prunea și Miu să bem câte o bere. Decât să mănânci pepene să te balonezi…mai bine așa. Apare Mister și când ne vede zice: ‘Ce faceți, mă? Sunteți boschetari? Beți bere ca șoferii?’

Îi face semn la ospătăriță: ‘Iepuraș, adu 3 Amaretto, 3-4 boabe de cafea și un cub de gheață’.

Miu se știa cu ospătărită și a luat cinci sticle de Amaretto în cameră. Când ne vede, Mister zice: ‘Ce faceți cu alea? Bea cu paharul, mă, nu cu sticla”, a povestit Adrian Pitu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și