Închide meniul

Adrian Porumboiu a dezvăluit cum i-a făcut schimbările lui Marius Şumudică la Vaslui: „Am coborât şi am făcut două!” Dialog incredibil cu Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 21:32

Reclamă
Adrian Porumboiu a dezvăluit cum i-a făcut schimbările lui Marius Şumudică la Vaslui: „Am coborât şi am făcut două! Dialog incredibil cu Gigi Becali

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu a dezvăluit cum i-a făcut schimbările lui Marius Şumudică la Vaslui. Totul s-a petrecut într-un meci cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu a spus că la pauza meciului, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Gigi Becali i-a spus lui Adrian Porumboiu că îl va umili. În acel moment, Adrian Porumboiu a dezvăluit că a coborat şi a făcut două schimbări care s-au dovedit a fi decisive. Totul s-a întâmplat în 2012, când la FC Vaslui antrenor era Marius Şumudică.

Adrian Porumboiu a dezvăluit cum i-a făcut schimbările lui Marius Şumudică la Vaslui

M-am implicat și bine de câteva ori la Vaslui. Chiar într-un meci cu Gigi la Vaslui. Era 1-0. A ieșit din tribună și mi-a spus: ’Zob te fac! Îți mai dau trei!’. I-am zis: ’Stai puțin, că nu te pricepi!’.

Am coborât și eu în tribună și am făcut două schimbări. A fost 3-1 pentru noi la final. Era Șumudică antrenor la noi, da. Și el a schimbat și eu am schimbat. Acum nu mai contează, acum sunt amintiri din copilărie”, a spus Adrian Porumboiu la fanatik.ro.

Adrian Porumboiu, declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB

Adrian Porumboiu a oferit declaraţii despre Elias Charalambous, antrenorul dorit de Gigi Becali la FCSB. Fostul patron de la FC Vaslui a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că trupa lui Gigi Becali are nevoie de un tehnician pentru a cuceri titlul în Liga 1, altfel nu va putea să reuşească această performanţă.

Reclamă

FCSB a rămas fără antrenor cu licenţă PRO, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. Gigi Becali trebuie să-şi găsească un nou tehnician, altfel echipa riscă să fie sancţionată.

Adrian Porumboiu a vorbit despre antrenorul cipriot care se află pe lista lui Gigi Becali, Conform sport.ro, Elias Charalambous ar fi dorit de patronul de la FCSB. Acesta a evoluat în Liga 1, la FC Vaslui, atunci când echipa era condusă de Adrian Porumboiu.

Fostul arbitru consideră că indiferent de cine va veni la FCSB, tot Gigi Becali va fi cel care va da ordinele. În acest context, Porumboiu a declarat că FCSB nu poate face performanţă, dacă nu este condusă de un tehnician care are puteri depline la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. Despre Elias Charalambous) Nu ştiu nimic. A fost un jucător bun, inteligent. Tot Gigi Becali va fi antrenor. Îi trebuie un valet, nu antrenor. Treaba lui, ce vrea el să facă. Dar nu ia campionatul fără antrenor. N-am nicio îndoială, nu se poate fără.

Gigi poate să conducă şi avioane de la palat, dar cu echipa de fotbal e mai greu. Câţi nebuni s-ar urca în avionul pe care îl conduce Gigi Becali la palat. (N.r. Aţi merge cu el?) Nu sunt nebune (n.r. râde)”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și