Închide meniul

Alex Chipciu nu va juca în derby-ul CFR Cluj – U Cluj. Anunțul făcut de mijlocaș: „E o clauză!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 iunie 2022, 20:10

Alex Chipciu nu va juca în derby-ul CFR Cluj – U Cluj. Anunțul făcut de mijlocaș: „E o clauză!

Alex Chipciu a semnat cu U Cluj

Alex Chipciu, la primul antrenament la U Cluj / as.ro

Alex Chipciu s-a transferat de la CFR Cluj la U Cluj, dar nu va putea să-și înfrunte fosta echipă. Mijlocașul are în contract o clauză prin care Universitatea se obligă să-i plătească bani CFR-ului, în cazul în care acesta evoluează în meciul direct dintre cele două rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecarea lui Alex Chipciu de la CFR Cluj devenise numai o chestiune de timp. Așa cum as.ro a anunțat mai devreme în această lună, experimentatul atacant are de primit 300.000 de euro de la campioană, iar din acest motiv va depune memoriu.

Alex Chipciu nu va juca în derby-ul CFR Cluj – U Cluj

„În meciul direct nu știu dacă voi putea juca, e o clauză, trebuie să plătească bani, o să-mi susțin echipa să câștige. În Cluj, toată lumea e cu Universitatea.

Mi-am luat la revedere, am colegi cu care am avut relații foarte bune. Nu mai contează lucrurile astea, contează ce vom face aici”, a spus Alex Chipciu, după primul antrenament la noua echipă.

33 de ani are Alex Chipciu. Acesta a câștigat de șase ori titlul de campion al României, de trei ori cu FCSB și de trei ori cu CFR Cluj.

Reclamă

De-a lungul carierei, Chipciu a mai jucat pentru FC Brașov, Brăila, Sparta Praga și Anderlecht.

Alex Chipciu: „Sunt ambiții mari la U Cluj!”

Chipciu are ambiții uriașe la nou-promovată. Jucătorul de 33 de ani a promis spectacol la fiecare meci pe Cluj Arena.

„Am schimbat partea orașului. A contat că m-a vrut foarte mult U Cluj și am vrut să plec de CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea are ambiții, sunt ambiții mari. Nu trebuie să fie presiune. Important e ca echipa să se stabilizeze în Liga 1. Se poate ajunge oriunde, în fotbal nu știi. Nu trebuie să-ți faci mare dezamăgirea”, a mai spus Alex Chipciu.

Alex Chipciu va merge în cantonamentul lui U Cluj

Mâine, Alex Chipciu va pleca alături de restul echipei în cantonamentul din pre-sezon. Fostul atacant de la FCSB reprezintă cel de-al 7-lea transfer realizat de nou-promovata U Cluj în această vară, după Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).

Mijlocaşul de 33 de ani își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Când a venit la CFR Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Mai mult, atunci când Marius Şumudică l-a dorit la Gaziantep, turcii i-au oferit 600.000 de euro pe an. De asemenea, el a ales să rămână acasă, la Cluj el având un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Alex Chipciu a mai dorit o dată să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

 

Reclamă
Recomandări
  • Alex Chipciu nu va juca în derby-ul CFR Cluj – U Cluj
  • Anunțul făcut de mijlocaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și