Închide meniul

CFR Cluj vrea să scape cu orice preţ de Alex Chipciu! Cel mai bine plătit jucător al campioanei României, propus la rivala „U” Cluj

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 15:49

CFR Cluj vrea să scape cu orice preţ de Alex Chipciu! Cel mai bine plătit jucător al campioanei României, propus la rivala „U Cluj

Alex Chipciu va pleca de la CFR Cluj

Alex Chipciu, în tricoul lui CFR Cluj / Hepta

  • CFR Cluj vrea să scape cu orice preţ de Alex Chipciu
  • Cel mai bine plătit jucător din Liga 1, propus din nou la rivala „U” Cluj

CFR Cluj vrea să scape cu orice preţ de Alex Chipciu. Cel mai bine plătit jucător din lotul ardelenilor a fost din nou propus la rivala „U” Cluj, care a promovat recent pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu este cel mai bine plătit jucător al campioanei României. Acesta încasează lunar 30.000 de euro, iar preşedintele Cristi Balaj a anunţat ce efort vor ardelenii să facă pentru transferul său. Chipciu a fost propus la Universitatea Cluj, iar CFR vrea să achite jumătate din salariul acestuia.

CFR Cluj vrea să scape cu orice preţ de Alex Chipciu

„A existat o discuție legată de plecarea lui Chipciu la Universitatea Cluj. Discuția nu a fost finalizată. Am văzut și mesajul postat de fanii Universității Cluj, dar mi-e foarte greu să înțeleg. Noi avem o relație de respect reciproc cu cei din conducerea Universității Cluj. Ne-am oferit serviciile pentru a-i sprijini cu anumiți jucători.

Reclamă

Chipciu este cu mult peste ce are U Cluj în acest moment. Este peste media mijlocașilor din Liga 1. El mai are contract pentru încă un an de zile. Noi suntem dispuși să-i suportăm o parte din salariu, sprijinul este real.

Familia lui Chipciu este în Cluj, au casă aici, copiii lui merg la școală aici. E normal că își dorește să rămână în Cluj și să joace în Liga 1. Din discuțiile pe care le-am avut cu el, în primul rând își dorește să joace. Dacă s-ar transfera, ar fi cel mai bun jucător de la ‘U’ Cluj”, a declarat Cristi Balaj, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Alex Chipciu, OUT de la CFR Cluj

Alex Chipciu va pleca de la CFR Cluj în această vară. Vestea a fost confirmată de Cristi Balaj, președintele campioanei României. Acesta a dezvăluit că atacantul de 33 de ani se află în negocieri cu U Cluj, marea rivală a CFR-ului din oraș.

Așa cum AS.ro a anunțat mai devreme în această lună, Alexandru Chipciu are de primit 300.000 de euro de la conducerea campioanei şi, supărat pentru că oficialii din Gruia nu şi-au respectat promisiunile, va depune memoriu.

„Am discutat cu el. Sunt subiectiv în ceea ce-l privește. Un jucător și un caracter deosebit. Clubul, împreună cu el, am decis să găsim o soluție de reziliere. Își dorește și el să plece. Rămâne de văzut dacă în țară sau în străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, el se pregătește, dar nu se află în cantonament cu echipa și vedem unde sa va transfera. Nu a fost o glumă cu U Cluj. Din punctul meu de vedere, Chipciu este peste media campionatului din România. Și ar fi păcat pentru el să nu mai joace, fiindcă este la un nivel ridicat, comparativ cu ce se joacă în România”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj