Închide meniul

Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Dennis Man: „Mi se pare o mare insultă și o trădare”

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2023, 21:06

Reclamă
Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Dennis Man: „Mi se pare o mare insultă și o trădare

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Dennis Man. Jucătorul celor de la Parma se afla sub contract cu Anamaria Prodan înainte de a se transfera în Italia. Cu toate acestea, el „a rupt” înţelegerea şi s-a transferat la Parma prin intermediul firmei de impresariat condusă de fraţii Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a câştigat în primă instanţă, dar Dennis Man a făcut apel. Un verdict în acest caz se aşteaptă de un an şi jumătate.

Anamaria Prodan nu l-a iertat pe Dennis Man

Verdictul se tot amână deoarece judecătorul vrea să verifice dacă fotbalistul celor de la Parma este jucător profesionist.

Anamaria Prodan, care a fost prezentă la Gala Excelenţei, a vorbit din nou despre Dennis Man, spunând că se simte trădată şi nu îl va ierta niciodată.

„Este vorba într-adevăr de Dennis. Eu l-am crescut și l-am dus la Steaua (n.r. FCSB) când nimeni nu știa de el. L-am rugat pe Gigi din inimă să se uite la Liga 2, când el niciodată nu se uita. Și când veți vorbi cu șefii de la UTA Arad, veți vedea câte nopți s-a făcut acest transfer. Nu am dormit săptămâni ca să fac acest transfer.

Reclamă

În momentul în care îl crești, nu-i iei niciun ban și apoi vii: ”Am semnat doar pentru o oră!”. Mi se pare o mare insultă și o trădare. Trădarea niciodată nu se iartă. Când joci la Parma sau Steaua (n.r. FCSB), ești profesionist. Probabil că domnul judecător nu știe lucrurile astea. Când o să se pună la punct cu legislația, nu o să mai avem o altă amânare!”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui eveniment.

Anamaria Prodan cere pedepse exemplare în scandalul pariurilor ilegale

Scandalul pariurilor din Italia a fost comentat şi de Anamaria Prodan. Impresara din România cere pedepse dure şi consideră că cei găsiţi vinovaţi trebuie excluşi din viaţa sportivă:

„Din punctul meu de vedere nu contează cine a fost prins sau cum. Trebuie excluşi din viaţa sportivă. Nu ai voie să faci aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ai voie să distrugi competiţia, nu ai voie să distrugi visul coechipierilor tăi. Nu există pentru mine aşa ceva! Eu de-a lungul anilor am fost acuzată că fac parte din mafia pariurilor, cred că sunt singurul om din România care am spus să facem test la detectorul de minciuni.

Există mafia fotbalului la nivel mondial, de asta fotbalul este distrus. Nu trebuie iertat aşa ceva. Nu există pe pământ ca un sportiv să joace la pariuri şi vedeţi că pe oriunde au fost prinşi, au fost pedepsiţi, nu a contat numele”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui eveniment.

Anamaria Prodan a vorbit şi despre Radu Drăguşin. Internaţionalul român l-a împrumutat pe Nicolo Fagioli cu 40.000 de euro, italianul justificând în momentul împrumutului că are nevoie de bani pentru un ceas.

„Îmi pare foarte rău că este Drăguşin în situaţia asta pentru că este speranţa echipei naţionale, dar repet, pentru mine este de neconceput. Poate nu ştia nici el, dar când eşti implicat în discuţii de acestea e foarte greu, mai ales la nivelul ăsta”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și