Închide meniul

OFICIAL | Andrei Chindriş a plecat de la FC Botoşani. A ajuns la Santa Clara! Prezentare fabuloasă făcută de portughezi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2021, 23:30

OFICIAL | Andrei Chindriş a plecat de la FC Botoşani. A ajuns la Santa Clara! Prezentare fabuloasă făcută de portughezi

Andrei Chindriş pleacă de la FC Botoşani. Va semna cu Santa Clara

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Update: Andrei Chindriş a semnat cu Santa Clara. Echipa din prima ligă a Portugaliei i-a pregătit o prezentare fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindriş urmează să semneze cu Santa Clara, echipă care a terminat pe locul 6 în ultima ediţie de campionat şi tocmai a fost eliminată de Partizan din Conference League.

Andrei Chindriş pleacă de la FC Botoşani. Va semna cu Santa Clara

Andrei Chindriş va fi o rezervă pentru Daniel Ramos. Fundaşul central vine din România, de la FC Botoşani, club la care, în ultimele patru sezoane, a înscris 4 goluri în 90 de meciuri„, anunţă jurnaliştii de la abola.pt.

Transferul lui Chindriş la Santa Clara a fost confirmat şi de preşedintele moldovenilor.

Reclamă

Andrei Chindriș va pleca în această seară. Santa Clara va avea 67% dintr-un viitor transfer, iar noi am păstrat 33%. Mai suntem în discuții în privința sumei de transfer, nu vă pot da o sumă exact. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că Andrei va semna pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Noi, teoretic, la linia de fundași nu suntem interesați să mai transferăm, dar încă nu am luat toate deciziile. Vedem ce se mai întâmplă până la finalul perioadei de transferuri„, a spus Cătălin Anton pentru digisport.ro.

Vasile Iftime ar urma să primească aproximativ 200.000 de euro de la portughezi. Suma este de aproape trei ori mai mică decât cea pe care o putea încasa de la Gigi Becali. Chindriş a refuzat însă să joace pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Chindriş, ofertă de la FCSB

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai bine văzuți tineri fundași centrali din România și a atras atenția mai multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate.

Printre echipele care l-au dorit pe Chindriș s-a numărat și FCSB. Gigi Becali i-a oferit 580.000 de euro lui Iftime, asta înainte de a începe nebunia cu pandemia de COVID-19.

La începutul acestui an, Valeriu Iftime a dezvăluit că fundaşul său nu va ajunge la FCSB. „Chindriş, chiar dacă îl vrea Gigi Becali, nu pleacă la FCSB. A spus că nu merge la FCSB. Are oferte de afară. Dacă nu mai pleacă Haruţ, se redeschide proiectul „Andrei Chindriş”, dar va pleca doar în străinătate„, a spus atunci Iftime.

Recomandări
  • Andrei Chindriş va juca în Portugalia
  • Fundaşul de 22 de ani a fost dorit de FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și