Închide meniul

Anghel Iordănescu, vehement după CSA – FC Argeş 3-1: „Steaua e cea care joacă pe Steaua! Restul e polemică!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 19:28

Anghel Iordănescu, vehement după CSA – FC Argeş 3-1: „Steaua e cea care joacă pe Steaua! Restul e polemică!

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Gică Popescu a criticat dur echipa națională

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu avut un discurs vehement după CSA – FC Argeş 3-1. „Generalul” e de părere că cine joacă în „Ghencea” este „adevărata Steaua”. Echipa lui Daniel Opriţa a învins FC Argeş, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile învingătorilor au fost marcate de Raicu ’12 şi Chipirliu ’29, ’83, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Zătreanu ‘90+3.

Anghel Iordănescu, vehement după CSA – FC Argeş 3-1

Cred că încet, încet Steaua își va reveni, iar Oprița face o treabă foarte bună. Ținta pentru Steaua ar fi să joace în primele șase și să joace în play-off. Eu cred că Steaua, pentru numele purtat, pentru ce condiții există, pentru stadion, merită o echipă de prima divizie.

Îmi pare rău de declarațiile făcute de Chipciu. Îl știu un băiat echilibrat, extrem de inteligent. Probabil a fost un moment în care a vrut să le răspundă suporterilor care l-au șicanat, dar el este un băiat cu mult bun simț și un băiat educat. 

Din punctul meu de vedere, am mai spus și repet, e greu ca eu să hotărâsc care este Steaua Asta trebuie să o hotărască justiția, Curtea de Apel. Până la urmă, trebuie să înțelegem cu toții că Steaua e cea care joacă pe Steaua. Restul e doar polemică”, a spus Anghel Iordănescu după CSA Steaua – FC Argeş, conform digisport.ro.

Reclamă

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. „Militarii” au depus un memoriu la Comisia de Disciplină

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii clubului din Ghencea au depus un memoriu la Comisia de Disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal, după declarațiile făcute de Alex Chipciu.

Cei de la CSA Steaua infocă Articolul 52 din regulamentul Federației Române de Fotbal, care prevede că un jucător „care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane”, va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între două și șase etape, după caz.

De asemenea, tot sursa menționată anterior anunță faptul că pedeapsa poate crește la intervalul de 4-8 etape în cazul în care declarațiile făcute de jucător sunt prin intermediul mass-media, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului jucător de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut însă dacă Alex Chipciu va fi suspendat de către oficialii Federației Române de Fotbal. Un lucru de menționat este și faptul că jucătorul legitimat la Universitatea Cluj și-a cerut scuze pentru derapajul avut la adresa celor de la CSA Steaua, după ultima partidă din campionat jucată de către „șepcile roșii”, cu FCSB. Duelul respectiv s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum.

Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei.

Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a spus Alex Chipciu, după meciul cu CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și