Închide meniul

Antrenorul lui Alaves, anunţ uriaş despre Ianis Hagi: „Vreau să îl văd, îmi place să încep cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 19:14

Reclamă
Antrenorul lui Alaves, anunţ uriaş despre Ianis Hagi: „Vreau să îl văd, îmi place să încep cu el!

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Antrenorul lui Alaves a făcut un anunţ uriaş despre Ianis Hagi. Luis Garcia Plaza a spus că românul va fi titular în partida cu Betis, din Cupa Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a primit o veste uriaşă din partea antrenorului său. Internaţionalul român va fi titular în partida cu Betis, din Cupa Spaniei. Totodată, antrenorul i-a transmis lui Ianis Hagi că trebuie să îşi ridice nivelul.

Antrenorul lui Alaves, anunţ uriaş despre Ianis Hagi

„Vom face câteva schimbări. Sunt câțiva jucători care nu au mai fost titulari de ceva vreme. Vreau să-l văd pe Ianis, îmi place să încep cu el. E adevărat că nu a avut noroc cu golurile, însă am vorbit cu el și de aceea o spun acum și public. Trebuie să facă un pas în față. Când a intrat de pe bancă nu ne-a oferit prea multe. Să sperăm că meciul de mâine îl va ajuta”, a spus Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves, în presa din Spania.

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi, făcut chiar la începutul lui 2024

Anunţul scoţienilor despre Ianis Hagi aduce o veste bună pentru mijlocaşul român, care a avut parte de un final de an extraordinar, în care a avut parte şi de nunta mult visată.

Presa din Marea Britanie susţine că Hagi va primi o nouă şansă la Rangers, sub comanda noului manager Philippe Clement. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla la vară, când lui Ianis îi expiră împrumutul la Alaves. Ibericii nu au opţiune de cumpărare a internaţionalului de 25 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. El va ajunge la vară pe Ibrox, unde, conform presei din Marea Britanie, va rămâne pentru următorul sezon.

Reclamă

„Mijlocaşul român a fost lăsat să plece sub formă de împrumut de către Michael Beale. Dar există multe speculaţii că acesta ar putea să primească o nouă şansă de la Philippe Clement”, notează britanicii de la dailyrecord.co.uk.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 200 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Reclamă 4 / 0/3

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și