Închide meniul

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre transferul lui Florin Andone la Rapid. „E pe drumul cel bun!” Ce discuție a avut cu atacantul român

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 10:37

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre transferul lui Florin Andone la Rapid. „E pe drumul cel bun! Ce discuție a avut cu atacantul român

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre transferul lui Florin Andone la Rapid

Profimedia

  • Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre transferul lui Florin Andone la Rapid
  • Ce planuri și-au făcut spaniolii

 

„Mă bazez pe el și voi continua să o fac cât timp va fi aici. A fost greu pentru el să se adapteze și poate că asta m-a costat și pe mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre transferul lui Florin Andone la Rapid

Acum este mai bine față de momentul în care a venit, e pe drumul cel bun. Cât timp va fi aici, îl vom folosi. Am vorbit cu el acum ceva timp, i-am spus ce are de făcut aici. Se antrenează bine”, a spus Alvaro Cervera.

Site-ul 1923.ro scrie că Florin Andone este aproape de un împrumut la Rapid pentru următoarele 6 luni. Conform sursei citate, Rapid ar urma să îi plătească 75.000 de euro, urmând ca diferenţa să fie suportată de cei de la Brighton.

Reclamă

În trecut, Florin Andone a dezvăluit că Rapid este echipa sa de suflet. „Tata şi fratele meu ţineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanţă, dar cred că acum, prin venirile lui Daniel Niculae şi Săpunaru, vor creşte ca grup!”, a spus Florin Andone, în urmă cu câţiva ani, pentru gsp.ro.

Citește și:

Florin Andone, măcinat de accidentări

Florin Andone a fost împrumutat vara trecută de Cadiz de la Brighton, iar înțelegerea era valabilă până vara anului viitor. Cariera lui Florin Andone a fost trasă în jos din cauza problemelor medicale. Pe 14 iunie 2020, când juca la Galatasaray, Andone s-a accidentat grav într-un meci cu Rizespor. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate.

Reclamă

Andone și-a reluat antrenamentele individuale abia în decembrie 2020. Începând cu sfărșitul lui februarie 2021, românul s-a pregătit alături de colegi, dar nu a revenit niciodată la o formă fizică optimă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi