Închide meniul

Anunţ şoc în presa din Turcia. Marius Şumudică, întâlnire programată cu preşedintele lui Kayserispor

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 8:27

Anunţ şoc în presa din Turcia. Marius Şumudică, întâlnire programată cu preşedintele lui Kayserispor

Marius Şumudică, întâlnire programată cu şefa lui Kayserispor

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Marius Şumudică, întâlnire programată cu preşedintele lui Kayserispor

Marius Şumudică nu duce lipsă de oferte. El este aproape să antreneze din nou în Turcia. Chiar prima echipă pe care a antrenat-o în această ţară, Kayserispor (2017-2018), îl cheamă înapoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul îl are drept concurent pe fostul mare jucător al lui Galatasaray, Bulent Korkmaz. „Căutarea unui antrenor a început în Kayserispor. Preşedintele Gozbaşi se va întâlni cu Bulent Korkmaz şi Marius Şumudică”, anunţă ajansspor.com.

10 antrenori a schimbat şefa lui Kayseri în ultimii 2 ani. Dan Petrescu a stat doar o lună! Hikmet Karaman tocmai a fost demis după o singură etapă de campionat: 0-3, cu Altay. În schimb, Şumudică a adunat 39 de meciuri oficiale la Kayseri: 18 victorii, 9 remize şi 12 înfrângeri.

Marius Şumudică: „Sunt căutat”

Presa din Turcia a mai vorbit şi înaintea meciului dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR Cluj despre interesul lui Kayserispor pentru Marius Şumudică, iar antrenorul român a părut bucuros de discuţiile apărute.

„Şumudică tot timpul a avut oferte. În momentul în care site-uri din străinătate preiau problemele din România, sunt căutat, pentru că am fost apreciat unde am fost. Am contract cu CFR Cluj şi nu voi pleca decât dacă sunt demis. Dacă ei consideră că Şumudică e singurul vinovat, ne strângem mâna şi ne despărţim”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă susţinută după eşecul cu Steaua Roşie, 0-4.

Reclamă

Dan Petrescu: „Sigur mă voi întoarce la Cluj”

Liber de contract după patru titluri câştigate cu CFR Cluj, „Bursucul” a lăsat de înţeles că este oricând dispus să revină la gruparea din Gruia.

„După plecarea mea cred că problemele sunt mari la CFR Cluj. Se vede… (De ce ai plecat?) A fost o problemă internă, ca în România. Când cineva prinde prea multă putere, sunt foarte mulţi oameni geloşi. Nu am mai avut încredere în cineva din club, nu mi-a mai dat încrederea necesară şi am simţit că nu mai e momentul să stau. Trebuie să mai simtă şi alţi antrenori.

Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine, cei de acolo, cred! Şi mie mi-a părut puţin rău pentru că mă ataşasem, vă daţi seama. Am stat într-un oraş foarte frumos, am plecat şi cetăţean de onoare de acolo… deci nu am plecat cu mâna goală, ci cu trofee şi cu medalii şi cu amintiri superbe. Oricum, Clujul rămâne una dintre casele mele şi sigur mă voi întoarce acolo!„, i-a spus Dan Petrescu lui Dan Chişu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și