Închide meniul

Ar fi fost trădarea anului! Edi Iordănescu, dorit de CFR Cluj. „Îşi dăduse cuvântul că va merge la FCSB!”

Publicat: 19 august 2021, 11:44

Reclamă
Ar fi fost trădarea anului! Edi Iordănescu, dorit de CFR Cluj. „Îşi dăduse cuvântul că va merge la FCSB!

Edi Iordănescu ar fi fost dorit de CFR Cluj, chiar înainte să semneze cu FCSB

Hepta

Edi Iordănescu, dorit de CFR Cluj. „Îşi dăduse cuvântul că va merge la FCSB!”

CFR Cluj a încercat să-l întorcă pe Edi Iordănescu din drumul spre FCSB. A fost însă prea târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”S-a discutat într-un cerc restrâns ca Edi Iordănescu să meargă la CFR, să se întoarcă. Edi este însă un om de cuvânt şi nu a putut să se întoarcă acolo pentru că discuta deja cu FCSB şi îşi dăduse cuvântul. Discuţiile erau pe ultima sută şi când promite ceva, el se ţine de cuvânt. Este o informaţie veridică aceasta, CFR a fost interesată să îl readucă”, a dezvăluit Valeriu Răchită pentru looksport.ro.

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB. „Este o mare onoare”

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB. Noul antrenor al vicecampioanei României a oferit, miercuri, primele declaraţii după ce a bătut palma cu Gigi Becali şi l-a înlocuit pe Dinu Todoran.

„Este o bucurie, un sentiment de satisfacţie. Este o onoare, simt treaba asta. Este în acelaşi timp şi o provocare. Dar cred că cuvântul cheie este responsabilitate. Simt o responsabilitate frumoasă, vin după o performanţă extrem de frumoasă. Am venit aici cu cea mai mare convingere că toţi, uniţi, organizaţi, împreună cu suporterii, cu susţinerea conducerii şi a patronului să putem să producem performanţă. Am venit în mod special pentru aceşti băieţi cu foarte mult potenţial„, a declarat Edi Iordănescu.

El a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. Va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani!

Reclamă

Marius Şumudică, aproape de revenirea în Turcia

Marius Şumudică poate fi liniştit dacă va fi dat afară de la CFR Cluj. Antrenorul are deja o ofertă importantă din Turcia, dar nu vrea să îşi dea demisia de la campioana României, chiar dacă ardelenii au fost umiliţi în Serbia.

„Şumudică tot timpul a avut oferte. În momentul în care site-uri din străinătate preiau problemele din România, sunt căutat, pentru că am fost apreciat unde am fost. Am contract cu CFR Cluj şi nu voi pleca decât dacă sunt demis.

Dacă ei consideră că Şumudică e singurul vinovat, ne strângem mâna şi ne despărţim”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă susţinută după eşecul cu Steaua Roşie, 0-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și