Închide meniul
VIDEO

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB. „Este o mare onoare şi responsabilitate!” Cum l-a convins Gigi Becali. „Îi sunt recunoscător patronului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 18:09 / Actualizat: 18 martie 2023, 15:09

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB. „Este o mare onoare şi responsabilitate! Cum l-a convins Gigi Becali. „Îi sunt recunoscător patronului

Edi Iordănescu a fost desemnat antrenorul român al anului 2021

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

  • Edi Iordănescu este noul antrenor de la FCSB
  • Ce a declarat Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB. Noul antrenor al vicecampioanei României a oferit primele declaraţii după ce a bătut palma cu Gigi Becali şi l-a înlocuit pe Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Anghel Iordănescu a condus deja primul antrenament la baza de antrenament din Berceni. Este antrenor cu acte în regulă al roş-albaştrilor şi are ca obiectiv câştigarea titlului.

Edi Iordănescu a explicat de ce a semnat cu FCSB

Edi Iordănescu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. Va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani!

Reclamă

Este o bucurie, un sentiment de satisfacţie. Este o onoare, simt treaba asta. Este în acelaşi timp şi o provocare. Dar cred că cuvântul cheie este responsabilitate. Simt o responsabilitate frumoasă, vin după o performanţă extrem de frumoasă. Am venit aici cu cea mai mare convingere că toţi, uniţi, organizaţi, împreună cu suporterii, cu susţinerea conducerii şi a patronului să putem să producem performanţă. Am venit în mod special pentru aceşti băieţi cu foarte mult potenţial„, a declarat Edi Iordănescu.

Gigi va scoate din buzunar 500.000 de euro dacă îşi va dori să îl demită pe Edi Iordănescu. În schimb, Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă

Am fost apelat, am fost abordat într-o manieră care m-a onorat şi m-a impresionat. Pentru asta sunt recunoscător patronului, pentru toată susţinerea de care a dat dovadă. Pentru toate condiţiile pe care le-am solicitat şi domnia sa le-a acceptat. Toate acestea înseamnă un start pentru mine„, a mai spus noul antrenor al lui FCSB.

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali

Bine ai venit alaturi de noi Edward Iordanescu!

Reclamă 4 / 0/3

Suntem alaturi de tine, speram sa ai puterea sa tii departe de echipa influenta din loja!

Noi te vom sustine neconditionat in incercarea ta de a trezi echipa si de a readuce cu picioarele pe pamant vedetele ei!„, se anunţă pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Înlocuitorul lui Dinu Todoran are parte şi de susţinerea lui Gheorghe Mustaţă. Liderul suporterilor vicecampioanei României a reacţionat după ce Edi Iordănescu a condus primul antrenament la Baza din Berceni.

„Peluza Nord alături de Edi Iordanescu!!!„, a postat Gheorghe Mustaţă pe contul său de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”