Închide meniul

AS.ro LIVE | Marcel Răducanu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile savuroase ale fotbalistului care a scris istorie la Steaua şi Dortmund

Publicat: 3 mai 2022, 10:00 / Actualizat: 3 mai 2022, 11:08

Reclamă
AS.ro LIVE | Marcel Răducanu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveştile savuroase ale fotbalistului care a scris istorie la Steaua şi Dortmund

Marcel Răducanu a scris istorie la Steaua şi la Borussia Dortmund

AS.ro

Marcel Răducanu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro. Fostul mare jucător de la Steaua şi Dortmund vine cu poveşti savuroase din cariera sa. În 1980, Răducanu a fost desemnat fotbalistul român al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 67 de ani, Marcel Răducanu şi-a început cariera la Steaua, echipă alături de care a câştigat două titluri şi două Cupe ale României. A urmat transferul lui Borussia Dortmund, unde a evoluat în 163 de meciuri şi a marcat 31 de goluri. Cariera şi-a încheiat-o la Zurich, în 1990.

Marcel Răducanu, invitat la AS.ro LIVE

Fostul mare jucător de la Steaua și Dortmund este uluit de haosul de la Dinamo. „Câinii” se află pe locul 14 în Liga 1 și tremură din nou la retrogradare.

„La Dinamo e rău de tot! Să ajungi într-o situație atât de rea, fără bani, fără jucători… Ar fi chiar mare păcat să retrogradeze Dinamo sau să se desființeze. E dureros când auzi că se întâmplă așa ceva la un club precum Dinamo. Steaua, Dinamo sunt cluburile de top din România. Cum să se întâmple așa ceva în Germania? E imposibil! Nici la liga a patra nu se întâmplă așa ceva!

Dinamo a ajuns într-un punct extrem de delicat și greu. Sper să vină cineva să ajute clubul, să ia jucători și să o ia de la capăt să ajungă acolo unde trebuie. Dinamo e o echipă mare și îmi aduc aminte ce meciuri făceam când erau acele cuplaje. Erau niște meciuri incredibile și au avut mereu o academie puternică la copii și juniori.

Reclamă

Ce să joci când tot timpul sunt numai scandaluri și critici? Dar ei sunt profesioniști și trebuie să joace în orice condiții. Pentru asta sunt plătiți. Nu vreau să spun mai multe pentru că eu sunt în Germania și nu știu exact ce se întâmplă la Dinamo. E greu când iei 11 goluri de la Craiova și FCSB, dar când în club e tot timpul tensiune și nu se înțeleg, nu e niciodată liniște”, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și