Închide meniul

AS.ro LIVE | Mihai Teja a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB

Reclamă

Publicat: 9 mai 2022, 9:30 / Actualizat: 9 mai 2022, 11:17

AS.ro LIVE | Mihai Teja a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB

Mihai Teja este fostul antrenor de la FCSB

Mihai Teja, fostul antrenor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Teja a fost invitatul de luni al lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE. Mihai Teja a condus-o pe FCSB în perioada ianuarie – mai 2019, în care a adunat 9 victorii, 5 egaluri şi un eşec. El a ratat atunci obiectivul, câştigarea titlului, fiind demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul avea o clauză prin care, dacă rata campionatul și era demis, primea salariile la zi. Acesta încasa 10.000 de euro lunar la echipa roș-albastră.

Mihai Teja, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Mihai Teja, favoritul lui Gigi Becali, își caută pe muncă pe internet. Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo a trecut prin momente grele, iar acum este pregătit să revină în antrenorat.

Mihai Teja a aplicat ca antrenor la Academia de Fotbal a celor de la West Brom, echipă din Championship, Liga a 2-a din Anglia. ”Salutare! Sunt interesat de această ofertă, îmi puteți da detalii despre contract? Mulțumesc”, se arată în anunțul lui Mihai Teja.

La scurt timp, antrenorul a vorbit despre ofertele pe care le are, dar și despre ce își dorește să facă în carieră. Mihai Teja a dezvăluit că a trecut prin momente grele.

Reclamă

“Încerc şi online. O să vedem ce premise există. Sunt multe aplicaţii, încerc să plec în străinătate. Mi-aş dori mai mult. Depinde de ceea ce îţi oferă momentul respectiv. Sunt mulţi agenţi, mă sună multă lume, există discuţii.

Depinde şi ce alegem noi. Ofertele sunt destul de multe, din diferite colţuri ale lumii, dar depinde şi ce vreau eu şi unde să merg. Deocamdată sunt la nivel de discuţii

Îmi doresc să revin în antrenorat, în circuit. Sunt nişte discuţii, o să vedem. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimele luni şi am fost nevoit să mă retrag puţin. Dar acum sunt bine şi sunt gata să revin”, a spus Mihai Teja, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și