Închide meniul
NEWS ALERT

Azerii anunţă că Laurenţiu Reghecampf este tot mai aproape de FCSB! Decizia luată de conducerea lui Neftchi Baku

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2022, 15:48

Reclamă
Azerii anunţă că Laurenţiu Reghecampf este tot mai aproape de FCSB! Decizia luată de conducerea lui Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, copleşit de emoţii

Profimediaimages

Azerii anunţă că Laurenţiu Reghecampf poartă negocieri cu Gigi Becali pentru a reveni la FCSB. „Reghe” este tot mai aproape de despărţirea de Neftchi Baku, care ar putea avea loc încă din această iarnă. Acesta ar fi şi motivul pentru care patronul roş-albaştrilor s-a ferit să anunţe dacă Mihai Pintilii va rămâne „principal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la sportinfo.az au venit cu detalii de ultimă oră. Potrivit acestora, conducătorii lui Neftchi au grăbit discuţiile cu mai mulţi antrenori. Se caută cea mai bună soluţie pentru înlocuirea lui Reghecampf, mai ales că rezultatele au fost sub aşteptări. Neftchi este pe locul 3 în competiţia internă, cu 29 de puncte. O despart 11 puncte faţă de liderul Qarabag.

Azerii anunţă că Laurenţiu Reghecampf poartă negocieri cu Gigi Becali şi este tot mai aproape de FCSB

Dezamăgiţi de munca lui Laurenţiu Reghecampf, managementul lui Neftchi discută cu mai mulţi tehnicieni. Alb-negrii au semnat un contract pe doi ani cu românul, în iunie, dar se grăbesc să îi caute înlocuitor după ce au aflat de contactele pe care le-a avut cu ‘Steaua’.

Membrii înclină spre aducerea unui antrenor străin. Decizia se va lua în funcţie de rezultatele pe care le va înregistra echipa până la pauza de iarnă. Şefii au cerut ca echipa să revină pe locul secund, ocupat în prezent de Sabah„, anunţă sursa citată.

Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce pe Reghecampf

Gigi Becali caută un tehnician pentru banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Până la găsirea unuia, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, cel care refuză să rămână ”principal” în continuare.

Reclamă

Gigi Becali trebuie să-i achite clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf, dacă și-l dorește înapoi pe banca FCSB-ului. Suma stipulată în contractul antrenorului cu formația Neftchi Baku este de doar 150.000 de euro

Dacă ar accepta să revină la FCSB, Laurențiu Reghecampf s-ar afla la cel de-al treilea mandat. Acesta a mai pregătit echipa între 2012 și 2014, cât și între 2015 și 2017. În primul mandat a avut rezultate incredibile: a cucerit două titluri de campion, și a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League, și ulterior în optimile Europa League.

În ultima rundă din campionatul azer, Neftchi Baku a reușit să o învingă pe Gabala, cu scorul de 2-0, iar după meci Laurențiu Reghecampf a oferit unele declarații. Acesta a lăsat de înțeles că va rămâne și după pauza competițională din iarnă, atunci când țintește să facă unele transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Avem probleme de lot. Trebuie să obținem cât mai mult puncte până la pauza de iarnă. În pauză, vom încerca să ne pregătim mai bine și să aducem jucători care să întărească echipa”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Reghecampf

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB.

Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și