Închide meniul
EXCLUSIV

Bănel Nicoliţă, mesaj categoric pentru Florin Talpan: „Ştiţi bine că am intrat în conflict cu el! Domnule, gata, stop! A rămas şi el blocat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 18:00

Bănel Nicoliţă, mesaj categoric pentru Florin Talpan: „Ştiţi bine că am intrat în conflict cu el! Domnule, gata, stop! A rămas şi el blocat

Bănel Nicoliţă, mesaj categoric pentru Florin Talpan

Colaj Bănel Nicoliţă - Florin Talpan

Bănel Nicoliţă a avut un mesaj categoric pentru Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua. Nicoliţă e de părere că războiul dintre FCSB şi CSA Steaua trebuie să înceteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a avut şi un mesaj ferm pentru Florin Talpan. Nicoliţă i-a transmis că, din punctul său de vedere, echipa lui Gigi Becali este Steaua.

Bănel Nicoliţă, mesaj categoric pentru Florin Talpan

Pentru mine e Steaua, clar, FCSB e Steaua. Știți foarte bine că am intrat în conflict și cu domnul Talpan, pe calea asta îi spun că pentru mine este doar FCSB, care este egal Steaua. I-am explicat, domnule, gata, STOP, eu am jucat la Steaua, a rămas și el blocat. Domnu Nicoliță, eu vă respect foarte mult. Și eu vă respect, dar nu puteți să îmi spuneți mie că eu nu am jucat la Steaua, eu am tricoul acasă, fetele mele știu că am jucat la Steaua, păi, ce le spun? I-am zis: domnu, dumneavoastră ați fost la meciuri, ați uitat? Aa, că am fost și eu invitat la un meci„, a spus Bănel Nicoliţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bănel Nicoliţă visează la o împăcare între FCSB şi CSA Steaua

Bănel Nicoliţă visează ca Gigi Becali să ajungă la un numitor comun cu cei de la CSA Steaua şi să fie o singură echipă, care să fi susţinută de toţi suporterii.

Cea mai mare durere este că s-au împărțit suporterii în două, se critică, se înjură, pe românește. Nu e păcat, pe un stadion așa frumos să joci cu 2000 de spectatori?  Fraților, a fost sărbătoare, 7 mai, au fost 3000 de oameni. Nu e ok, frate, oamenii ăia au câștigat, trebuie să fii lângă ei. Eu sper, într-un final, să se ajungă la o înțlegere, să fie o singură Steaua, și aia să fie FCSB, pentru că ea e continuatoarea, știm cu toții. 

Reclamă

Cum a luat-o nea Gigi, mai contează? Păi, dacă nu era omul ăla, nu mai era Steaua, sunt sigur de lucrul ăsta. Fotbalul românesc trăiește datorită lui”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali

Florin Talpan a descoperit cine sunt cei care i-au dat Steaua lui Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a anunţat că va scrie o carte şi va dezvălui numele acestora. Florin Talpan a avut un discurs dur la adresa ofiţerilor care au facilitat preluarea Stelei de către Gigi Becali.

Unii aşa-zişi ofiţeri din armata asta trebuie să răspundă, că au împărţit suporterii. Eu, dacă aş putea, aş lua măsuri împotriva oamenilor care se fac vinovaţi.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – Oamenii vinovaţi sunt tot din MApN) E şi Becali vinovat, toţi sunt vinovaţi. Unele persoane care au greşit sunt în funcţii. Cum să mă subordonez acestor oameni? Niciodată nu mă voi subordona oamenilor incompetenţi, iar dacă vor veni să se dea cocoşi la mine nu au şanse, că-i fac praf.

Vreau să fiu respectat pentru ce am făcut. Dacă au greşit, să-şi vadă de treaba lor. Să mă apreciaţi, că v-a trecut glonţul pe deasupra capului şi voi, prin inconştienţa voastră, aţi făcut rău suporterilor.

Abia aştept să am timp să scriu o carte, ca să aduc în atenţia presei şi ca adevăraţii vinovaţi să fie arătaţi cu degetul. Să zică lumea că ‘Uite, băi, când ai fost la Steaua ţi-ai bătut joc de clubul ăsta’”, a declarat Florin Talpan pentru sptfm.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și