Închide meniul

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali: „Vai de capul meu! Dezbrăcaţi-vă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 8:41 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 10:18

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali: „Vai de capul meu! Dezbrăcaţi-vă!

Bănel Nicoliţă

Hepta

  • Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali. Nicoliţă şi-a adus aminte cum s-a dus îmbrăcat la vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Bănel Nicoliţă a venit în pantofi, pantaloni de stofă şi geacă de piele la vizita medicală de la FCSB (n.r. – în 2005 se numea Steaua). Bănel a rămas uimit când şi-a văzut toţi colegii îmbrăcaţi în trening.

Reclamă

Bănel Nicoliţă şi-a amintit cu umor de episodul când a ajuns la echipa lui Gigi Becali.

Bănel Nicoliţă, moment genial când a ajuns la echipa lui Gigi Becali

„Să vă povestesc ceva bestial, în premieră, de la vizita medicală! Nici nu știam cum să mă duc îmbrăcat. M-am dus în pantofi d-ăia întorși, în cămașă, cu geacă de piele, pantaloni de stofă. Am zis să mă duc frumos îmbrăcat, însă geaca era cu două numere mai mari. Era a fratelui meu. Când am ajuns acolo, toți erau în trening…

Reclamă

Am dat noroc cu fiecare, eram transpirat tot. Fiind brunețel, nu s-a văzut când m-am înroșit. Eram varză! În fine, a venit doctorul să-mi iau dosarul. „Ce dosar să-mi iau?!”. Eu nici nu știam. Era prima mea vizită medicală. „Du-te, bă, ia-ți dosarul de la doamna de acolo și mergi în fiecare cabinet!”. Vai de capul meu… Ajung la inimă. Zice: „Dezbrăcați-vă!”. Am dat proba la bicicletă în pantofii ăia, în pantalonii de stofă și în cămașă! Acum după mulți ani chiar nu e o rușine„, a spus Bănel Nicoliţă pentru gsp.ro.

Bănel Nicoliță, dezvăluire cutremurătoare! A vrut să își pună capăt zilelor după autogolul din Real Madrid – Steaua 1-0

Bănel Nicoliță a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Fostul mijlocaș a vrut să își pună capăt zilelor după autogolul din Real Madrid – Steaua 1-0.

În 2006, în returul cu ”galacticii” din UEFA Champions League, Bănel Nicoliță a trimis balonul spre propria poartă fără să se uite. Autogolul său a decis confruntarea de pe Santiago Bernabeu, iar fostul stelist a dezvăluit că era dispus să recurgă la un gest extrem.

Reclamă 4 / 0/3

”Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu’… Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol. M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?

Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să… Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet. Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit gsp.ro.

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş cu 37 de apariţii sub tricolor a analizat criza de rezultate cu care se confruntă naţionala lui Edi Iordănescu.

„Nu mai avem fotbaliști. Da? Dacă vorbim de 2005, 2014, 2018, aveam fotbaliști, da? Aveam un Mutu, un Chivu, un Raț. Un Marica, Lobonț la Roma și așa mai departe. Rădoi, Dică!

Noi, care am fost la Steaua, am jucat numai în Champions League an de an. Jucam în Europa, Rapid la fel. Erau jucători foarte buni și aveai de unde să alegi. Acum, de unde? Spuneți-mi mie!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat